важните неща

Начало | важните неща | Защо обичаме посетителите на Az-deteto.bg? Ето защо!

Защо обичаме посетителите на Az-deteto.bg? Ето защо!

Аз детето | 2023-02-14

Защо обичаме посетителите на Az-deteto.bg? Ето защо!

Днес е 14 февруари! На този ден едни хора празнуват празника на виното и лозата Трифон Зарезан, а други празника на влюбените Свети Валентин. За нас обаче този ден също е специален. Знаете ли защо? Защото най-накрая имаме повод да ви кажем защо ви обичаме. Всички вас, които идвате на сайта, четете какво сме написали, участвате в игрите ни. За нас и много хора по света 14 февруари не е само за влюбени двойки, но и за изказване на обич към семейството, приятелите и близките. А ние имаме вас, нашите посетители, и за трите изброени. И сега ще ви кажем защо!

1. Карате ни да чакаме с нетърпение понеделниците.

Много хора не харесват понеделник, защото трябва да ходят на работа. Но при нас не е така, ние нямаме търпение да дойдем на работа. Защото този сайт за нас е повече от работа, той е удоволствие. И това е само заради вас!

2. Вие сте толкова креативни.

Не се страхувате да мислите „извън кутията“. Светът на технологиите непрекъснато се развива и това е благодарение не само на програмистите и другите учени, но и на всички вас. Всеки коментар, който напишете, всяка статия, която прочитате или понякога ни изпращате, всяко стихотворение и приказка са вдъхновяващи и толкова оригинални. (Да, ако искате да публикуваме нещо ваше, не се колебайте да ни го изпратите!) Продължавайте да правите всичко толкова уникално и прекрасно, колкото сте и самите вие!

3. Не се страхувате да опитвате нови неща.

Скокът в нещо ново понякога може да бъде плашещ, но всички вие никога не се страхувате да направите този скок! Невъзможно е да откриете нови функции и идеи, ако не искате да опитвате нови неща. Всички вие непрекъснато споделяте идеите си, за да ни помогнете да направим сайта още по-хубав и ние ценим това.

4. Критикувате

Никой не обича критиките, но когато са от вас е съвсем друго. Защото винаги са на място и правилни, и ни помагат да станем по-добри или пък ни показват грешките.

5. Интересувате се от толкова много неща

Понякога е трудно да сме актуални всеки път, но няма как да не се случи, след като се интересувате от толкова неща. Не само от игри, но и от откритията в Космоса, какво се случва в България и по света, как да сте по-добър стопанин за кучето си. И ние се опитваме да ви помогнем и се радваме, че четете нашите съвети, а се надяваме и те да ви помагат понякога.

6. Тук сте!

Въпреки социалните мрежи, вие все пак не пропускате да посетите и нас. Това ни кара да се радваме много, защото все пак е трудно да се конкурираме с огромни сайтове и толкова хора работещи за тях. И сме щастливи, че отделяте време и за нас и за нещата, за които се стараем много!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град