покани

Начало | покани | Заповядайте на Пикник на плюшените мечета

Заповядайте на Пикник на плюшените мечета

Аз детето | 2009-06-14

На 21 юни 2009 г., в Столичния Зоопарк ще се състои кампанията на Европейската асоциация на зоопарковете и аквариумите – Пикник на плюшените мечета, чийто основен фокус е създаването на обществено съзнание за важното място, което заемат европейските хищници в природата.
С това мероприятие ние искаме да накараме всички да осъзнаят, че мирното съвместно съществуване на хората с хищниците е възможно.
Пикникът на плюшените мечета е една възможност за създаване на положителна обществена нагласа към проблемите с хищниците.
Плюшеното мече е във всеки дом и е мечката, която всички познават и обичат. Чрез използване на този образ, ние се надяваме да превърнем част от тази обич в уважение и разбиране към дивите мечки в природата, като символ на хищника от гората.
По забавен и нетрадиционен начин можете да допринесете за тази кауза.

Необходимо е само да посетите Зоопарка на 21 юни 2009 г. и да вземете със себе си мече-играчка. Всяко мече посетило Зоопарка ще бъде преброено при влизане през входа.

Това ще осигури участие на нашия Зоопарк в книгата на Гинес с най-много събрани мечета на едно място.

В 13 часа мечетата и техните собственици ще се съберат пред сцената до слоновете за “Голямото запознанство на мечетата”!
След това в 13:30 часа ще има Парад на мечетата и ще има излъчени победители в няколко категории.

Бялата мечка
Кафява мечка в Айтос
Спасиха едногодишно мече на Витоша и му сложиха GPS



Коментари
2 коментара

Габриела Йорданова, 6 г.,

Публикувано на 23.06.2009

Много ми е мъчно за моя Мечо загуби се като ходих на конкурс в Пазарджик Моля ако някой види такъв Мечо (той беше от магазин ТСМ)да ми се обади Той беше най-добрия ми приятел Висок е около 40 см кафяв с дълга муцунка.Моля те Мечо върни се!

анонимен , ,

Публикувано на 09.11.2009

видяхго ама ще си остане за мене

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град