новини детски

Начало | новини детски | Започва оценяването на творбите от конкурса "Перо от пеликан"

Започва оценяването на творбите от конкурса "Перо от пеликан"

Аз детето | 2012-09-04

Започва оценяването на творбите от конкурса "Перо от пеликан"

66 творби на деца и младежи на възраст от 9 до 18 г. са получени в конкурса за есе или кратък разказ на тема „Перо от пеликан”. В конкурса са представени 24 населени места, като най-силно са застъпени Бургас с 14 творби, Поморие – с 11 и София – с 8.

През следващите дни творбите ще бъдат оценявани от жури в състав Ирина Папанчева, Христо Димитров - Хиндо – оператор и сценарист (и редактор на „Перо от пеликан”), Жюстин Томс – водещ експерт в областта на онлайн медиите, маркетинга и PR, Жасмина Тачева, журналист, един от хората, които стоят зад Public Republic Junior и деветнайсетгодишната Александра Владимирова – състезател по тенис и автор на skype романа „Станислав, моя любов”.

Победителите в конкурса, провел се от 1 юни до 26 август, ще бъдат обявени в дните след 7 септември в сайта на проекта „Перо от пеликан” – www.perootpelikan.net/wordpress/

Проектът „Перо от пеликан” представя все още непубликувания едноименен роман на Ирина Папанчева по нестандартен начин с използване на аудио-визуални средства и електронни комуникационни канали, и организиране на събития и е нейна съвместна инициатива със Зорница Москова, експерт по маркетинг и комуникации.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град