любими герои

Начало | любими герои | Виолета изпълни живота ми с музика

Виолета изпълни живота ми с музика

Веси Чимова | 2015-07-30

Целия каст на Виолета е великолепен, щастлива съм като ги виждам заедно на снимки. Ходят на плаж и се наслаждават на компанията си. Моите най-големи идоли са   Канде (Камила) Лодо (Франческа) и Тини (Виолета). Обожавам каста и защото обръщат внимание на феновете си с радост. Следя ги и в техните социални мрежи. Всички български фенове са щастливи от това, че Клара (Анжи) и Канде написаха благодаря на български! Как всички те отговаряха на съобщенията ни с радост и огромна благодарност.

Виолета ни научи на много и аз няма да забравя тези 3 години от живота ми. Жалко, че  има анти страници на Виолета, харесани от предишни фенове.  Аз ще продължавам да ги обичам и да се радвам на всички тяхни солови проекти.
Щастлива съм и от това, че Виолета сближи Канде и Ру (Федерико).
Франческа има силно прогресираща солова кариера, със страхотни песни и турне отделно от каста. Наскоро озвучи италианската версия на Отвътре навън.
Е всички се надяваме да има Леонета и в реалния живот, но и двамата имат щастливи връзки, като Хорхе е сгоден със Стефани. Разбира се, страхотно е, че са много добри приятели. Тини дори твърди, че Хорхе и е като брат.
Руджеро  в момента работи по нов сериал.
Ру, Тини и Лодо издадоха невероятни книги, които нямам търпение да излязат и на български език.

Хубаво е, че в България фендъма ни не е нищожен и аз се запознах с много прекрасни хора <3,  (фенове на Виолета), с които продължавам да поддържам контакт.
Също така все повече неща на Виолета достигат и до България.

Всички тези хора изпълниха живота ми с музика и винаги успяваха да оправят настроението ми. И макар те да са на хиляди километри, ги чувствах близо до мен. Откриха за мен нови хоризонти, за което безкрайно им благодаря. Пожелавам и много успех и огромен прогрес. Обичам ви!



Коментари
5 коментара

анелия атанасова, 9 г.,

Публикувано на 12.08.2015

обичам те Виолитта задии теп вввече знам всички песни на серияла нВиолетта от анелия

кристиан тодоров, 11 г.,

Публикувано на 14.06.2016

леон и виолета са най добрата двоика аз съм леон

кристиан тодоров, 11 г.,

Публикувано на 14.06.2016

аз съм леон

Ивета Симеонова , 10 г. г.,

Публикувано на 03.09.2016

,,Виолета`` това е най-готиния филм на света А най-добрата героиня в него е Мартина Стоесел

Валерия Борисова, 11 г.,

Публикувано на 07.09.2016

Виолета... Едно незабравимо преживяване което ме научи на много неща :-) Хорхе ще се жени ,Лодо и др вече са омъжени..... Не мога да повярвам!! Винаги ще останат в сърцето ми :-* :-* И да се знае аз съм Вилу-Тини :-D

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град