новини детски

Начало | новини детски | Велосъстезанието на Az-deteto.bg – есен 2011

Велосъстезанието на Az-deteto.bg – есен 2011

Аз детето | 2011-10-01

Велосъстезанието на Az-deteto.bg – есен 2011

Успешно и с много приятни емоции приключи есенното състезание с колела, организирано от Az-deteto.bg. То се проведе за 10-и път, по традиция в Южния парк в София. Участваха колоездачи от 3 до 12 години. Състезанията бяха оспорвани, но всички си тръгнаха весели и с много подаръци, осигурени от нашите партньори от „Победа“ АД със супер кексчета „Bravo“, „Олинеза“, ОМВ, „Екопак“.
Специален гост на състезанието беше Олинезко, който донесе вкусни филии с лютеница за всички, които искаха да се подкрепят преди или след състезанието.

Az-deteto.bg благодари на всички, които участваха във велосъстезанието. Най-важните, разбира се, бяха участващите деца и техните родители. Благодарение на хубавото време, всички прекараха два забавни часа в Южния парк на столицата преди обед.

А ето и победителите:
В групата до 5 години на първо място завърши Стоян Шукалов, на второ – Благой Георгиев, а на трето – Никола Дафов.
В групата от 5 до 7 години, на първо място е Виктор Пейчинов, на второ – Михаил Михайлов и на трето – Марин Петрински.
В групата от 8 до 10 години, първо място зае Никола Стойков, второ – Станислав Иванов, трето – Симон Борисов и специални поздрави от екипа на Az-deteto.bg получава Цветелина Галинова, която беше единственото момиче в тази група. :-)
В групата от 11 до 12 години на първо място финишира Людмил Томов, на второ – Слав Митев и на трето – Кристиян Иванов.
Всички останали участници, които са втори, трети, предпоследни и последни, са толкова важни, колкото и победителите, защото, както и в олимпийските игри, важно е участието. Българският детски портал както сега, така и винаги, подкрепя децата, които спортуват повече и седят по-малко пред компютрите.
Проведе се и специално състезание с ролери, в което всички се справиха много добре и затова всички са на първо място. Това са: Стиляна Алексиева, Наталия Ценова, Радина Ценова и Ралица Димитрова.

Още снимки от състезанието можете да видите тук.
А ето и видео



Коментари
1 коментар

Десислава Митева, ,

Публикувано на 01.10.2011

Благодарим за перфектната организация на състезанието и хубавите подаръци

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град