Задачки-закачки

Начало | Задачки-закачки | Въпросът на Батман

Въпросът на Батман

Аз детето | 2016-04-27

Въпросът на Батман

Чували ли сте някога за Едуард Нигма? Не... А тогава за Гатанката, лошия враг на Батман. Да! Чудесно! Тогава знайте, че всъщност Нигма и Гатанката са един и същи човек. Макар и лош, смятаме, че Гатанката е доста оригинален и интересен образ. Той е най-умният от всички стари и нови злодей, които сме срещали досега където и да е. Въпреки че точно заради любовта си към гатанките, г-н Нигма винаги бива хванат, той си остава гений. Едуард Нигма, познат като Гатанката, несъмнено има най-висок коефициент на интелигентност от всички врагове на Батман. Гатанката предизвиква на дуел нашия герой, преминавайки през поредица от гатанки, пъзели и криптограми. Той е психически неспособен да създаде престъпление, без да предложи ключ за неговото предотвратяване. За зла участ неговият противник Батман дешифрира умните му главоблъсканици. Сега след като си припомнихме това, ви питаме искате ли макар и за малко да станете като Батман. Гатанката е извършил поредната си кражба – откраднал е една много скъпа картина от музей и е казал, че ще я върне само ако някой отговори на загадката му. За съжаление Батман го няма сега, така че надеждата е само във вас! Помислете и отговорете, ще можете ли?

Въпросът е много лесен, просто един въпрос, отговорете и той ще върне картината: Кое е това нещо, което винаги пристига, но никога не идва?

Музеят в Готъм разчита на вас!

ПС: Сигурни сме, че ще я решите бързо и че Гатанката няма шанс, все пак предишната я решихте за секунди, за което поздравяваме Даниел, Мартина, Джордж, Джансу, Симона, Плами и Рени и разбира се Сузи, която макар и не официален верен отговор, даде много оригинален.



Коментари
10 коментара

Плами , 13 г.,

Публикувано на 28.04.2016

Това нещо което пристига но никога не идва е утре, защото на днес не можеш да кажеш утре, и за следващия ден казваш утре и като дойде става днес.

Симона Мешева , ,

Публикувано на 01.05.2016

Мился че отговopa e yтре

Симона Мешева , ,

Публикувано на 03.05.2016

До редакцията:Права ли съм?

От редакцията: О, да. Без грешка. Поздравления от нас. :-)

Симона Мешева , ,

Публикувано на 04.05.2016

Благодаря ви наистина много!!!!!!!

вики зоревска, 9 г.,

Публикувано на 05.05.2016

Извинете че пиша тук за тева но за фото загатката яз написах чее крило на пеперуда а какво? Спечели друго момиче мисля че това нее правилноо! !!! Вземете мерки за това!!!

От редакцията: Здравей, благодарим ти, че си участвала във фотозагадката ни. Понеже е месечна има още доста деца, които участват и също дават верни отговори. Затова накрая преди да дойде време за новата фотозагадка, записваме имената на всички участници, които са отговорили правилно в специална програма за теглене на жребий и чрез жребий от програмата се избира само един. Понякога може да си ти и да имаш късмет, понякога не. Във всеки случай продължавай да участваш, твоят късмет ще сработи също и ще спечелиш награда и ти. :-)

вики Доревска, 9 г.,

Публикувано на 05.05.2016

извинете аз не заех но видяхте ли задачката която ви пратих

От редакцията: Би ли ни я изпратила пак, може и тук като коментар, защото не сме убедени, че сме я получили, а много искаме да я видим.

Джанет , 18 г.,

Публикувано на 06.05.2016

Думата е утре

Калина Добрева , ,

Публикувано на 10.05.2016

Здравейте!Аз мисля че отговора е някой феймъс (както аз казвам)Или някой известен човек.Кажи-речи Брат Пит.Ако не си от екипа му има как да знаеш кога пристига .Но ако не няма как.Можеш да кажеш:Брат Пит утре идва в България.Но не можеш да кажеш Брат Пит пристигна в България .Тъй КАТо може полета да е закъснял или кацането от самолета да е "подранило".Верев ли е отговора ми?Кога ще им нова задача?

От редакцията: Здравей, Калина. Официалния верен отговор друг, но ние на драго сърце приемаме твоя. Той е толкова забавен и очарователен, а точно това е целта на тези задачки, освен да даваме верни отговори и да се забавляваме. Направо ни иде да си го сложим в рамка. :-) След 1-2 дни ще има и нова.

Анджелина , ,

Публикувано на 16.05.2016

утре

От редакцията , ,

Публикувано на 20.05.2016

Е малки умници. Загадката никак не успя да ви затрудни и спасихте положението с лекота. Верният отговор наистина е утре, така че голямо браво на Анджелина, Джанет, Симона и Плами. А на Калина искрени поздравления за страхотно оригиналния отговор.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град