Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Той е тук! Вижте първия трейлър на „Замръзналото кралство“ 2!

Той е тук! Вижте първия трейлър на „Замръзналото кралство“ 2!

Аз детето | 2019-02-14

Той е тук! Вижте първия трейлър на „Замръзналото кралство“ 2!

Месец ноември през 2013 година е един от най-емблематичните в историята както на филмовия гигант Дисни, така и на цялата киноиндустрия, сдобила се с един от неостаряващите анимационни хитове „Замръзналото кралство“. През 2019 е време не само да си припомним завладяващата история на Елза и Анна, но и да се впуснем в ново, зашеметяващо приключение със „Замръзналото кралство“ 2. Първият трейлър на дългоочакваната продукция е вече факт и ни показва всички любими герои, изправени пред нови по-драматични предизвикателства, които заплашват не само тяхната съдба, но и тази на обичаното им кралство.

След феноменалния успех на първата част, която постави рекорд за най-касова премиера на Дисни към онзи момент у нас, приходите от над 1,27 млрд. долара в световен мащаб и спечелените две награди „Оскар“ – за най-добър анимационен филм и най-добра оригинална песен (Let It Go), втората част се очертава поне точно толкова брилянтна и поне двойно по-зрелищна. Дали лятото, което Елза върна в Арендел, ще остане, какво трябва да преживеят двете сестри, за да възцари единствено красота и дали „ледената дарба“ ще помогне и този път?

Отговори на всички тези въпроси ще открием с великолепния филмов шедьовър. „Замръзналото кралство“ 2, който превзема кината на 22 ноември на 2D, 3D и IMAX 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град