малък готвач

Начало | малък готвач | Тестена мумия

Тестена мумия

Вергиния Генова | 2010-10-31

Тестена мумия

Използваме тесто, също като за съскащи змийчета. Само че за мумията използваме нещо по-дебело от дебърцин, като кренвирш например.

Омотаваме кренвирша с лентички тесто. Слагаме очи и уста. Намазваме с жълтък и печем на умерена фурна.



Коментари
2 коментара

Жанет Андонова, 9 г.,

Публикувано на 13.11.2010

До редакцията изпратих ви рецепта за украска на десерт получихте ли я и ще я побликувате ли моля отговорете ми

От редакцията: Да, ще я публикуваме, а снимка можеш ли да ни изпратиш.

Малинка Джунджурова, 13 г.,

Публикувано на 11.02.2012

Къде мога да напиша и аз рецепта

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град