важните неща

Начало | важните неща | Четири са най-добрите ми приятелки

Четири са най-добрите ми приятелки

Виктория Ангелова, 12 г., Габрово | 2008-11-20

Имам много приятелки и дълго съм мислила коя от тях ми е най - добра.С течение на времето разбрах,че всъщност най-добрите ми приятелки са четири - Русита, Цветина, Ивета и Невена. С Русита се познаваме от четвърти клас, тогава ходихме заедно на уроци по математика.Тя учеше в моето училище, но в друга паралелка. След четвърти клас влязох в математическа паралелка от 5 клас (предното ми училище беше начално), се оказа,че тя също е влязла и вече ще учим заедно. От тогава станахме много близки. Често се караме, но винаги си помагаме в трудни моменти. Също се събираме или в нейната или в нашата къща и играем на компютъра, гледаме телевизия и си приказваме.
Цветина е от новия ми клас (математическата паралелка). Тя ми е пример за подражание. Много готина на външен вид е и е всестранно развита личност. Може да пее, да танцува, да рисува, по математика е много добра. И въпреки това не е с някакво огромно самочувствие. Нашето приятелство обаче, е скрепено и от общ враг. С Цветито се виждам най-вече в училище и понякога през лятната ваканция.
  Ивета ми е единствената ми приятелка от класа ми от начална степен. С нея се сприятелихме повече в четвърти клас и след дълги караници и перипетии, си останахме много добри приятелки. Заедно прекарваме почти цялото лято. От пети клас учим в различни училища, но и през учебната година намираме кога да се срещнем.
  Невена е  на 11. С нея се познаваме от 3 години. Тя е много добра и с нея имаме много общи черти на характера. През лятото се виждаме почти всеки ден, а в учебно време поддържаме връзка по телефона. Рядко се срещаме и през зимата.

Участва в конкурса "Моят най-добър приятел"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град