Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Тази Коледа всеки има шанс да стане суперзвезда с „Ела, изпей!“

Тази Коледа всеки има шанс да стане суперзвезда с „Ела, изпей!“

Аз детето | 2016-11-04

Тази Коледа всеки има шанс да стане суперзвезда с „Ела, изпей!“

Тази Коледа всеки има шанс да стане суперзвезда в най-новото приключение на Illumination „Ела, изпей“!. Създателите на „Аз, проклетникът“, „Миньоните“ и „Сами вкъщи“ ще ни пренесат в света на шоубизнеса в град, населен само от животни. И когато ножът опре до кокала и... таланта, и си достигнал дъното, героите ще докажат, че единственият изход е нагоре.

Бъстър Муун – собственик на някога преуспяващ, но вече западнал театър, се оказва в безизходица и взима съдбоносното решение да направи конкурс за суперзвезди. Една малка правописна грешка превръща начинанието в истински бум и препълва театъра с жадуващи за слава изпълнители. След дълъг кастинг шепа абсолютно различни характери се събират, за да направят изпълнението на живота си. Всеки един от тях ще трябва да превъзмогне терзанията в личния си живот, себе си и да работи както никога досега, за да спаси театъра.

Към своеобразно сформираната трупа на Бъстър се присъединяват Розита – претрупана от работа домакиня и майка на 25 прасенца, която не вярва, че може да бъде звезда; Гюнтер – атрактивен и забавен танцьор, чиито певчески умения са под съмнение; Майк – нахакан уличен музикант, уверен в своята победа; Джони – младеж, който не иска да следва стъпките на баща си като главатар на престъпна банда; Аш – талантлива рокаджийка, чиято любов към грешния таралеж е напът да разруши кариерата ѝ; и Мина – колкото голяма, толкова талантлива и безкрайно срамежлива тийнейджърка, която трябва да превъзмогне себе си, за да смае публиката.

Дали всички заедно ще успеят да спасят театъра на Бъстър и да се превърнат в истински хит, ще разберем в „Ела, изпей!“ – от 23 декември в кината на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град