интересно

Начало | интересно | Търси се най-веселата детска градина

Търси се най-веселата детска градина

Аз детето | 2007-12-04

Детската градина с най-веселите деца ще получи коледна елха и украса за кампанията “Вълшебна коледа за нашите деца” от “Ален Мак” и “Радио FM+”.

За всеки от градовете – София, Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград, Стара Загора, Смолян и Хасково, чрез радио игра ще бъде определен по един победител.

От 3-ти до 16-ти декември, на честотите на радиото всички деца и техните близки могат да се обадят и да посочат коя градина посещават най-усмихнатите и весели деца. Майки, татковци, лели, чичовци, баби и дядовци ще гласуват за това в коя градина се чуват най-радостни възгласи и къде се грижат най-добре за децата им.

Победителите, събрали най-много гласове в играта, ще станат известни на 17 декември 2007 в ефира на радиото. На следващия ден (18 декември) Ален Мак и екипа на FM+ ще гостуват при децата, за да подарят голямата коледна елха и да украсят заедно с тях детската градина. Освен да внесат традиционно коледно настроение в детските заведения, организаторите искат да научат децата как сами да украсяват дръвчетата.

“Всяко дете свързва елхата с подаръците. Решихме да подарим изкуствени дръвчета, за да научим малките да ценят природата. Захвърлените коледни дървета до кофите са тъжна гледка. Когато това вече не ти прави впечатление, значи си безвъзвратно пораснал”, казва Людмил Александров, изпълнителен директор на Ален Мак.

Компанията ще осигури и допълнителни подаръци от добре познатата детска серия “Па-па” и пъзели с животни.

Най-веселите детски градини се намериха



Коментари
1 коментар

Ива Баракова, ,

Публикувано на 17.07.2009

Обичам коментарите.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град