Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Соник: Филмът 2“ със свръхзвуков дебют в родния боксофис

„Соник: Филмът 2“ със свръхзвуков дебют в родния боксофис

Аз детето | 2022-04-06

„Соник: Филмът 2“ със свръхзвуков дебют в родния боксофис

През изминалия уикенд синият феномен Соник нахлу ударно в родните кина със зрелищния екшън „Соник: Филмът 2“ и запрати зрителите в ново измерение на кинозабавление, превземайки безапелационно върха на родния боксофис, но по-важното – сърцата на феновете. Шеметното приключение на свръхзвуковия таралеж е било гледано от над 31 хил. души с приходи от над 300 хил. лева, което е най-големият премиерен уикенд за филм от началото на годината, водещ със завидна преднина пред досегашния лидер „Батман“, както и пред предишния хит от поредицата – „Соник: Филмът“.

В „Соник: Филмът 2“ обичаният от милиони Соник влиза в яростна битка с д-р Иво Роботник, който се е измъкнал от заточението си и се завръща на Земята с помощта на не по-малко опасен партньор – притежаващата огромна юмручна мощ ехидна Нъкълс, с когото крои пълен план за унищожението на света. Единственият, способен да ги спре, е Соник, който най-накрая получава възможност да се превърне в истински герой, но този път дори и неговата свръхскорост може да се окаже недостатъчна. За щастие, на помощ му се притичва двуопашатата лисица Тейлс, а сблъсъкът, който ще последва, не вещае нищо друго, освен 100% кинозабавление.

Любими герои, много хумор, скоростен и безспирен екшън, редица попкултурни препратки… Всичко това и още много очаква зрителите в „Соник: Филмът 2“ и гарантира едно от най-приятните и незабравими киноизживявания тази пролет.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град