новини детски

Начало | новини детски | Шоу за млади таланти „Чичковите червенотиквеничковчета” ще се проведе в Севлиево

Шоу за млади таланти „Чичковите червенотиквеничковчета” ще се проведе в Севлиево

Аз детето | 2014-10-14

Шоу за млади таланти „Чичковите червенотиквеничковчета” ще се проведе в Севлиево

Шоуто за млади таланти „Чичковите червенотиквеничковчета” стартира на 18 октомври от 10.30 ч. на площад „Свобода” пред Община Севлиево. Празникът събира талантливите деца на Севлиево и съседните градове, които ще покажат танцови, певчески и театрални умения на откритата сцена. Денят ще бъде изпъстрен със забавни и щури състезателни игри, кулинарни състезания, творчески работилници, награди и много изненади.

Подготвен е специално обособен кът за художници, където малки таланти ще рисуват картини на тиквена тематика. Децата ще нарисуват с тебешири на паважа и най-голямата тиква, която ще се превърне в кандидат за рекордите на Гинес. Традиционно ще бъде представен най-дългият тиквеник, неизменна атракция от празника, който щедро ще бъде раздаден на гостите на площада. Доброволци ще раздават малки оранжеви листчета, на които всеки ще може да си напише различни послания за късмет и ще украсим „Тиквено дърво на късмета”.

В кулинарните приключения „Обединени от магията на тиквата”, „Под капака на тиквата” и „Тиквена аранжировка” ще могат да се включат всички малки и големи таланти, които ще покажат невероятни умения в приготвянето на ястия с тиква. Победителите в състезанията ще получат награди. В центъра на емоциите около съботното Тиквеното парти ще бъде и представянето на кулинарната тиквена изложба „Тиквени изкушения”.

Снимка: freeimages.com



Коментари
1 коментар

Симона Тодорова, 10 г.,

Публикувано на 03.11.2014

Аз израстнах в Севлиево там има много добри и учтиви деца но за съжаление поради проблеми се преместих в град Плевен ! Но по точно този град много ми харесва !!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град