Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Шап-Шап и шапчовците“ – новото предаване ще ни гмурне в редица горски приключения, заедно с героите от Шаптън

„Шап-Шап и шапчовците“ – новото предаване ще ни гмурне в редица горски приключения, заедно с героите от Шаптън

Аз детето | 2021-04-19

„Шап-Шап и шапчовците“ – новото предаване ще ни гмурне в редица горски приключения, заедно с героите от Шаптън

Малкият Шап-Шап не се страхува от никакви предизвикателства. Той е леко несигурен, но смел, което улеснява разучаването на буйната растителност в гората. Всеки ден той среща нови обитатели на това зелено и любопитно място. Малката Лилит винаги е до него – като доброто ѝ настроение успява да освети дори най-облачните дни в горската земя. Шап-Шап има и най-добър приятел, на име Шеп, който притежава необуздано любопитство и иска да знае всичко за дома им – градчето Шаптън.

В премиерните епизоди героите ще намерят самотно яйце и ще се опитат да го занесат там, където му е мястото: Шап-планината. Но дали ще успеят?

„Шап-Шап и шапчовците“ не е само история за страхотни приключения, но и за пътя на себеопознаването. В този свят, пълен с интересни герои и същества, най-важното нещо се оказва да откриеш кой си всъщност, независимо с какви трудности се сблъскваш.

Премиерата на „Шап-Шап и шапчовците“ ще се състои на 19 април, като предаването ще продължи всеки ден от 18.00 ч. по Boomerang.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град