Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Съли, Майк Вазовски и Бу се завръщат със свой сериал

Съли, Майк Вазовски и Бу се завръщат със свой сериал

Аз детето | 2019-05-13

Съли, Майк Вазовски и Бу се завръщат със свой сериал

Спомняте ли си таласъмите? Но не онези страшилища, които се крият под детските легла... Добре де и тези също бяха страшилища и плашеха децата, докато спят, но въпреки това цяло едно поколение (родителите ви) и това след тях (тоест вие) ги заобичахме. Все пак кой не би харесал синия космат таласъм на име Съли (или по-известен като „котенце), неговия най-добър приятел Майк Вазовски, малката Бу и всички останали във фабриката за плащане. Точно така започна всичко – с един детски писък и продължи с едно смело момиченце, което предизвика много хаос и много смях в иначе спокойния таласъмски свят. После всичко продължи с история от миналото в която разбрахме, че и страшилищата някога ги е било страх и дори е трябвало да се учат как да плашат в единствения по рода си Университет за таласъми! А сега, какво следва сега? Нали не си мислихте, че историята приключва дотук?

Майк, Съли и Бу отново ще се появяват леко да изплашат и много да развеселят света ни, но този път в сериен анимационен филм. Засега филмът би трябвало да се появи през август. Все още създателите му пазят много от нещата в тайна, но се знае, че ще се казва „Monsters at Work“ и ще представи какво се случва с любимите ни герои след събитията от първия филм. Какво се случва след като Съли и Майк откриха, че детският смях произвежда далеч повече енергия за града от детския писък. Как таласъмите са били обучавани не да плашат децата, а да ги разсмиват. Предполагаме, че това е било доста смешно и за самите таласъми, след като знаем как се справяха и с плашенето. Не бяха чак толкова добри. Както и моментът, който така се надявахме да има...

Ще разберем какво е станало с малката Бу, след като трябваше да бъде отведена отново в човешкия свят. Помните ли Бу? Тя беше любима героиня на всички ни не само, защото никак не беше изплашена, но и защото единствено тя може да нарече големия и страховит Съли „котенце“. И знаете ли какво? Бу ще е тук! При това тя вече е голяма, но това не ѝ пречи да помни своите първи странни приятели. Как ще се срещнат и какво ще им каже... Предстои да разберем скоро.



Коментари
1 коментар

Петя , 14 г.,

Публикувано на 28.09.2022

Нз....

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град