зоокът

Начало | зоокът | С ванилия, с шоколад, с малини... Мечка потроши кола, за да си хапне кексчета

С ванилия, с шоколад, с малини... Мечка потроши кола, за да си хапне кексчета

Аз детето | 2018-05-14

С ванилия, с шоколад, с малини... Мечка потроши кола, за да си хапне кексчета

Какво бихте направили, за да хапнете няколко вкусни кексчета? Може би ще се опитате да си ги направите сами или пък да помолите мама да ви ги купи. Тези две неща на пръв поглед звучат доста екстремно. Все пак има вероятност да не се получи нищо от готвенето и да ви се скарат за продуктите или пък да направите голяма бъркотия в кухнята и да трябва да чистите. Може пък и да ви се дръпне една дълга лекция как кексчетата не са полезни за вас. Със сигурност обаче не бихте потрошили нещо, нали? Така че дори и да се имате за най-големия любител на кексчетата – не сте. Не и колкото тази мечка, която се представя пред нас от щата Ню Джърси в САЩ с една забавна история.

Миризмата на оставени без надзор кексчета е привлякла черна мечка, която е потрошила автомобила на пекарка, за да се докопа до сладкишите, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. След като е разбила прозореца на возилото, мецаната е успяла да се справи с две дузини шоколадови, ванилови и ягодови къпкейкове, приготвени по поръчка от пекарката Кристин Алън. На „местопрестъплението“ косматата похитителка е оставила само размазана глазура и следи от лапи. Жената разказва, че свидетел на деянието е станал съпругът ѝ, разбуден от кучешки лай и „хрускащ“ звук. Лейтенант Питър Рейли от местната полиция отбелязва, че това не е единственото безчинство на мечката в района. Тя също така редовно слиза, за да ровичка в кофите за боклук в търсене на нещо вкусно и оставя след себе си куп разпилени опаковки и голяма кочина. Също така на два пъти се е опитала да нахлуе в един и същи магазин в който се продават сладки. Тази мецана явно отдавна е зарязала меда и плодовете и не би се отказала от шоколада и захарта за нищо на света.

Въпреки недоволството си от понесените щети, Кристин Алън казва, че не желае мечката да бъде погубена, защото е „доста интересен представител на мечешкото царство“. Честно казано обаче ако и ние видим подобни кексчета като тези на Алън ей така без надзор ще си помислим два пъти преди да се откажем да ги вземем.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град