новини детски

Начало | новини детски | С много полезни съвети, игри и награди премина първото издание на Day Off – Family Time

С много полезни съвети, игри и награди премина първото издание на Day Off – Family Time

Аз детето | 2024-05-14

С много полезни съвети, игри и награди премина първото издание на Day Off – Family Time

Стотици деца и родители посетиха първото издание на семейното събитие Day Off – Family Time, организирано от Az-jenata.bg, част от Investor Media Group.

Семейният празник, който се проведе в София на 11 май, събра множество посетители на едно цветно, шарено изложение с разнообразни кътове с вълнуващи занимания, активности и игри.

Всички гости на събитието имаха възможност да обиколят множество красиви шатри, в които да се забавляват. Имаше зони за здравословен начин на живот, в които посетителите получаваха полезна информация как да се грижат по-добре за своето здраве и това на семейството си.

В някои от обособените кътове гостите можеха да проверят нивото на кръвната си захар, да получат подаръци и ценни препоръки за здраве и красота, пишат от Az-jenata.bg Имаше множество кътове с прекрасни занимания за децата – ателие за приказки, зона за виртуално шофиране с гейминг волан, кът за спорт, в който децата се упражняваха да правят лицеви опори и коремни преси.

На няколко места бяха нарисувани игри „Дама“, които също привличаха малки и големи, за да си припомнят заедно тази любима игра от нашето детство. Всички кътове на Day Off – Family Time предлагаха различни възможности за посетителите не просто да се забавляват, но и да научат нови и интересни неща от света на здравето, красотата, спорта, технологиите, семейните инвестиции.

„Решихме да организираме семеен празник, в който големи и малки да се забавляват заедно. Имаше множество кътове с игри и развлечения: виртуално шофиране, ателие с приказки, в което децата могат да създадат своя собствена приказка, ретро кът с игра на дама и още много щандове, на които могат да разберат повече за здравословния начин на живот, спорта, образованието и технологиите“, каза главният редактор на Az-jenata.bg Мария Дуковска.

Една от големите атракции на семейното събитие беше томболата със страхотни награди, осигурени от партньорите ни, която привлече интереса на всички посетители.

Генерален партньор на събитието Day Off - Family Time е ARTEKS ENGINEERING AD.

Основен партньор е ЕЛАНА Фонд Мениджмънт.

Day Off – Family Time се организира и с подкрепата на А1, Valentis, Doppel herz, ABO Pharma, Витамини за деца Марсианци, Фенистил, Контур, Джуниър-ангин, PULSE KIDS, Mybaby.bg, фитнеси NEXT LEVEL, Булгар Биотик пробиотици, „1001 Пантофки“, Logitech, Ателие за приказки „Перо и четка“, Къмпинг Градина, Кемперино, Devin, Хипермаркети HIT MAX, Apteka.puls.bg, Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg, J Point Group и Photocorner.bg.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, Puls.bg и „София играе“.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град