Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Пригответе се за още от "Замръзналото кралство" през 2015 година

Пригответе се за още от "Замръзналото кралство" през 2015 година

Аз детето | 2014-09-05

Пригответе се за още от "Замръзналото кралство" през 2015 година

Има ли тук сред вас фенове на незабравимия Олаф и двете страхотни сестри Елза и Анна? Ако да, то не се колебайте да прочетете това, което имаме да ви кажем – съвсем нова и гореща новина.
Хората от "Дисни" активно работят по продължение на този замръзнало-горещ хит. То ще бъде под формата на кратък филм наречен "Frozen Fever", който най-вероятно ще се появи при нас през пролетта на 2015 година. Все още не е ясно дали всички наши любимци от Арендел ще присъстват в продължението, но едно е ясно ще има отново много забавления и песни.

Все още не е ясно и какво точно сега ще правят двете сестри, но от наш таен източник научихме, че Елза и Анна ще празнуват рожден ден. Заедно с Кристоф, те са готови да ви покажат и да направят най-добрият купон правен някога. Заслужили са си го след всичко, което преживяха. Но дали ледените сили на Елза пак няма да объркат нещо? Ще разберем чак през 2015, а дотогава можем само да си представяме каква ли каша ще се забърка този път.



Коментари
10 коментара

Гергана Рускова, 9 г.,

Публикувано на 05.09.2014

Аз туко-що гледах Замръзналото кралсво и сега като прочетох тази статия се попърках от вълнение какво ли ще се случи по-нататък. Дано всички да участват! А в Замръзналото кралство много ми хареса от начала двете като деца толкова красиви, сладки и гласовете им! Тази част я гледах 10 пъти е до отнази част където Елза без да иска с магията си удря Анна... С нетърпение чакам втората част!

Христина Димитрова, 9 г.,

Публикувано на 14.10.2014

Здравейте,и аз с нетърпение чакам новият сезон на "Замръзналото кралство" видях чрез интернет,че в новият сезон ще присъства едно момче-Което излиза от ледът и има същите сили като тези на Елза.Те се събират ,но тогава идва един злодей,който омагьосва Елза и тя го обиква,чрез тази магия...

Йоана Георгиева, 10 г. г.,

Публикувано на 02.11.2014

Христина Димитрова, можеш ли да ми напишеш сайта, от където си взела информация за Замръзналото кралство 2, тъй като и аз съм му фен. Благодаря предварително. :)

antoaneta vencislavova, ,

Публикувано на 13.12.2014

tozi fiim e neveroqten vseki pat go gledam a nai lobimatami ot tozi fim e elza

nikol pantileeva, 9 г.,

Публикувано на 19.12.2014

Tozi film e straxoten. Ohakvam 2hast "Frozen Fever".

павел димитров, 12 г.,

Публикувано на 01.04.2015

Елза и Анна?

Мария Димитрова, 13 г.,

Публикувано на 25.06.2015

Нямам търпение за втората част това е най якия филм на света първата част е прекрасна и нямам търпение за втората ако може да направят и трета ще бъде чудесно

himena ivanova, 11 г.,

Публикувано на 18.12.2015

prikazkata e strahotna ima ydivitelni geroi v neq bravo na vsichki i produljavaite vse taka

Мечо Пух, 11 г.,

Публикувано на 31.01.2016

Здравейте , аз със огромно нетърпение очаквах замръзналото кралство втора част .. Но ето на съвсем се обърках вече .... Някъде в някакъв сайт прочетох че във втора част щячо да дойде някакво момче с ледени сили да се влюби в Елза или тя в него ... А в друг сайт че Анна щяла да получи огнени сили .. И разни такива. Може ли някой да ми каже последно рождени дни,ли,ще,празнуваме или с огнена Анна ли ще се сдобием или какво

Мария Петрова, 9 г.,

Публикувано на 16.08.2017

Аз гледах втората част на замръзналото кралство.Няма да идва никакво момче нито анна ще получи огнени сили. Напротив, анна ще празнува рождения си ден заедно с олаф, кристоф, Свен и Елза ,която има треска. Не е много дълго, но ми харесва много.

От редакцията: Здравей, радваме се, че сподели мнението си с нас. Много е важно за нас. Само ако ни позволиш да ти кажем информацията, която научихме от тогава до сега. Оказа се, че "Frozen Fever" не е точно втора част, а беше кратка серийка. Втората част на филма ще излезе чак през 2019 година. Това естествено, не гарантира, че Анна ще има огнени сили. Това са просто слухове. Във всеки случай сме съгласни с теб, че филмчето беше много хубаво, а сега ни остава заедно да чакаме 2019. ;-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град