новини детски

Начало | новини детски | Празник в Монтана

Празник в Монтана

Илияна Димитрова, Монтана | 2008-06-26

На 12.06.2008г. в Младежкия дом на гр.Монтана се проведе тържество по случай дипломирането на осми клас и презентация на IV-то ОУ “Иван Вазов” под мотото “Моето училище сега”.

Двама от бившите директори на училището – Веса Дунчовска и Димитър Куздов почетоха празника с присъствието си, а най-дългогодишната директорка – Жинет Попова – присъстваше задочно. Ученици от клуб “Млад репортер” я бяха посетили предварително и запис от интервюто с нея прозвуча в залата. Настоящият директор – Татяна Караджова – направи презентация под наслов “Моето училище сега”.

В символична “кошница на желанията” ученици и учители бяха пуснали своите послания към институции, организации и родители. Община Монтана получи желанието в училището да функционира библиотека, а към Училищното настоятелство беше отправен апел за помощ за изграждане на музикално студио и художествено ателие.

Приза “Учител на годината” спечели Елизабет Ценова. Преподавателите по български език и литература Ива Неризова и Катя Савова бяха удостоени със званието “учител – ментор” за своя професионализъм.

Празникът продължи с концерт на вокалната група на училището, със скеч  и с бурни танци на възпитаниците на Обединен детски комплекс и Младежки дом гр. Монтана.


Татяна Караджова дава интервю.

В Омуртаг празнуват празника на града
Габровският карнавал
Празникът на Симитли
Празници на липите

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град