новини детски

Начало | новини детски | Подарък от Дядо Коледа получиха всички деца, участници и гости в коледно шоу

Подарък от Дядо Коледа получиха всички деца, участници и гости в коледно шоу

Катрин Деянова, 15 г., Велики Преслав | 2009-12-23

Подарък от Дядо Коледа получиха всички деца – участници и гости в коледното шоу, организирано във Велики Преслав от един вестник, една книжарница, магазини, фирми и Грегъри Хърб – доброволец от Корпуса на мира. Имаше вкусни торбички с подарък за участниците в конкурса “Коледно настроение” и за всички малки гости на шоуто. С много награди си тръгнаха най-активните, талантливи, бързи и сръчни участници в игрите и викторините.
Децата дефилираха, скачаха на ластик, жонглираха с балони, пяха песни, бориха се за кегли. Родители имаха тежката задача да разпознаят детето си със завързани очи.
На шоуто бяха обявени и победителите в конкурса “Коледно настроение”, за които също имаше специални награди.
Според читателския вот, даден на сайта на вестник “Седмица”, за победители в конкурса за рисунка бяха обявени Камелия Радева Димитрова и Яна Свиленова Димитрова, както и Калинка Герчева Добрева. Две награди присъди журито в тази категория: за индивидуално участие беше отличена 6-годишната Алисе Мехмед Ахмед, а за семейна творба наградата беше присъдена на Калоян Живков Любомиров и Веска Николова Янкова. Първата награда в надпреварата за коледна снимка според гласовете на читателите отиде при малката Габриела Мартинова Иванова. И тук журито даде две първи награди: за индивидуално участие – на Даная Николова Иванова, и за семейната снимка на Христо Добрев Марчев и неговата майка. На първо място в конкурса за литературна творба читателите поставиха есето на Катрин Деянова Маринова. Журито присъди първото място на Емилия Александрова Шехтова.
Всички вие, малки таланти, сте нашите победители, затова и подаръци има за всички вас. Вие сте най-умните, най-хубавите, най-инициативните, най-засмените, най-жизнерадостните деца, вие сте бъдещето на Велики Преслав, заявиха в заключение организаторите.





Коментари
3 коментара

Криси , ,

Публикувано на 02.01.2010

Който прочете това ще му стане мъчно(освен на тези който са били там)защото нямат такива подаръци.

Алиса --...__---, 9 г.,

Публикувано на 09.01.2010

ама този сайт ми е доста детски та тук карате децата да вярват в дядо коледа смятайте колко зле ще се чуства те ако един ден ознаят че само и те идинствени от класа вярват колко зле ще се почустват ?! а ако ги оставите съвсем сами на бъдни вечер а на другият ден къде ще намерят подаръците си а?! тогава да видим ка ще вярват в дядо коледа ?!

Габриела , ,

Публикувано на 15.01.2010

Съгласна съм със теб напълно съгласна.Който прочете това ще му стане мъчно(освен на тези който са били там)защото нямат такива подаръци.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град