игри за навън

Начало | игри за навън | От остатъци на зеленчуци може да стане страхотна балконска градинка с нови зеленчуци

От остатъци на зеленчуци може да стане страхотна балконска градинка с нови зеленчуци

Аз детето | 2020-04-10

От остатъци на зеленчуци може да стане страхотна балконска градинка с нови зеленчуци

Искате ли тази пролет да опитате нещо ново и различно за вършене? Да си харесате едно ново хоби, което може да ви допадне повече, отколкото предполагате? И без това имате достатъчно свободно време точно сега! Това, което ще ви предложим съчетава в себе си много полезни неща: различно е от всичко, което правите обикновено (или поне повечето от вас), ще станете за малко от компютъра и ще вдигнете лице от телефона! Ще накарате мама да се гордее с вашето занимание, ще наблюдавате от първа ръка чудото на природата, а кой знае – накрая можете да имате нещо вкусно и полезно за хапване, което сте си отгледали сами! Представяте ли си? И не е нужно да имате огромна градина!

За да си отгледате зеленчуци от остатъци на зеленчуци е достатъчно да оставите важните части от тях, които ще намерите в нашия фотопоглед, като кликнете тук! Ще ви трябват и пръст, саксии, вода и разбира се отговорност и търпение! Защото след като посадите зеленчуците (и няколко ароматни подправки), трябва да ги поливате и да се грижите за тях. И е по-интересно отколкото си мислите! Невероятно интересно е да наблюдаваш как едно растение е първо съвсем мъничко, после става все по-голямо, как му порастват листа и накрая, как цъфти или пък не, но се превръща в огромна маруля или пък лук, който иначе повечето от нас купуват готов от магазина.

Вълнуващо и интересно е да си го отгледате сами! Вярно, няма да стане за повече от една салата или ястие, но ще е ново и интересно занимание и кой знае, можете да откриете, че градинарството ви харесва. Но какви зеленчуци и подправки е най-лесно да си насадите от остатъци и как? Вижте нашия фотопоглед и ще разберете!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град