важните неща

Начало | важните неща | Няколко неща, които да направите преди края на лятната ваканция, за да не съжалявате после

Няколко неща, които да направите преди края на лятната ваканция, за да не съжалявате после

Аз детето | 2022-09-07

Няколко неща, които да направите преди края на лятната ваканция, за да не съжалявате после

Лятото почти свърши... направихте ли всичко, което искахте? Помислете добре, да не би да сте забравили нещо важно? Тъй като знаем какво е да забравиш нещо важно, ето нашите топ 10 неща, които трябва да направите преди края на лятото.

№ 10: Променете стила си

Винаги е добре да се върнете в училище с лека промяна в стила си. Независимо дали става въпрос за промяна на дрехите, нова прическа или може би дори добавяне на готин жаргон към начина, по който говорите.

№ 9: Почистете стаята си

Почистването на стаята ви може да ви накара да се почувствате преродени, ако го правите с любов и положителна енергия. Отделете време да организирате нещата, за да можете да намирате всичко по-лесно, а защо не да облепите стените с колажи от снимки и плакати, за да се чувствате вдъхновени, когато учите през годината. Хубава малка тайна, за да направите стаята ви страхотна, е да добавите малко растения, за да ѝ дадете малко живот!

№ 8: Скъпи баби и дядовци

Сигурно сте правили забавни неща през лятото, но обадихте ли се на баба си и дядо си, за да им разкажете всичко? Няма нищо, което вашите баба и дядо да не искат да чуят за вас, отделете малко време, за да разкажете на баба си всичко за вашето интересно лято.

№ 7: Научете песен

Ако научите текста на поне една песен всяко лято, докато завършите, ще можете да изпеете цял албум! Пък и нали знаете, „Който пее, зло не мисли!“.

№ 6: Благотворителност

Всеки трябва да прави поне едно добро, за да помага на другите, за да може и другите да ви помогнат на вас. Така че отделете един ден за благотворителност. Може да помолите мама да купите малко храна и да дадете на нуждаещи се, да разходите някое куче от приют и да си поиграете с него. Да дарите на нуждаещи се деца неща за първия учебен ден, да посетите самотен възрастен, изборите са безкрайни.

№ 5: Време за парти

Краят на лятото е страхотно извинение за едно мегапарти. Ако помолите любезно родителите си, може да успеете да ги накарате да се включат с малко храна и напитки!

№ 4: Скрапбукинг

Сигурно имате куп нови снимки от последните два месеца, нали? Е, поставете ги в класьор с надпис „ЛЯТО `22“, а празните места попълнете с коментари и подписи от приятелите си, за да можете да съхраните това най-добро лято!

№ 3: Спомен от приятелството

Имате ли нов приятел от лятото, а виждахте ли старите си често. И в двата случая трябва да им направите малък знак, за да покажете колко ви е грижа за тях. Какво ще кажете за цветна гривна за приятелство?

№ 2: Винаги има време за басейн

Това че сте започнали училище или че се води края на лятото, не значи, че времето не е подходящо за басейн. Така че отидете, все още можете да поплувате. А какво ще кажете да посрещнете първия учебен ден с парти и весели игри край басейна, яко, нали?

№ 1: Скочи

О, да, цяло лято се подготвяхте да скочите от високото гмуркане в басейна. Просто го направете вече!

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град