любопитно

Начало | любопитно | Нови книжки за роботчето Уол-и

Нови книжки за роботчето Уол-и

Аз детето | 2008-09-08



УОЛ-И
Преди 700 години човешкият род се е преселил в Космоса, на огромния кораб „Аксиома“, тъй като Земята е била затрупана с отпадъци. На безжизнената планета сега живее само едно роботче – УОЛ-И, оставено да събира и балира отпадъците. След като е прекарал сам-самичък стотици години, той вече много се е затъжил за компания. Един ден се приземява космически кораб и от него излиза ИВА – очарователно бяло момиченце Роботче. УОЛ-И й показва своя дом и любимата си колекция от находки, които е открил сред боклуците. ИВА не се впечатлява особено, докато не вижда едно растение. Нещата вземат обрат – обрат, който повежда двамата приятели към невероятно приключение в Космоса.
                                                                       
Поредица:                                    ЕГМОНТ ЧАРОДЕЙСТВА
Цена:                                                        6,99 лв.




Непокорните роботи
Един ден в сервизното отделение на космическия лайнер „Аксиома“ се появил робот на име УОЛ-И. Той бил различен от всички познати до момента повредени роботи. Идвал от планетата Земя. УОЛ-И бил проследил един робот проучвател на име ИВА през Космоса, до „Аксиома“... направо до сервиза. За разлика от другите роботи, УОЛ-И, изглежда, правел каквото си иска, а не каквото е заложено в програмата му. Той им показал, че в живота има нещо повече, освен само работа.
                                                                       
Поредица:                             ИЛЮСТРОВАНИ КНИГИ "ДИСНИ"
Цена:                                                        2,99 лв.



Интергалактическо приключение
УОЛ-И е самотно роботче, оставено на опустялата планета Земя да почиства отпадъците, които човеците са натрупали. Един ден се приземява космически кораб и това е началото на вълнуваща промяна. Последвай УОЛ-И в щурото му приключение! А цветните лепенки ще ти напомнят винаги за него.
                                                                       
Поредица:                           ЗАНИМАТЕЛНИ КНИГИ С ЛЕПЕНКИ
Цена:                                                        2,99 лв.

 


 



Робоигри
Роботчето УОЛ-И прекарва години, вършейки това, за което е конструиран. Но идва време за промяна и за нови преживявания. Вземи си моливите и пастелите и участвай в незабравими игри с чудновати приятели!
                                                                       
Поредица:                                   ЗАНИМАТЕЛНИ КНИЖКИ
Цена:                                                        1,49 лв.

 


 



Светът на робота
Надникни в бъдещето и опознай света на роботчето УОЛ-И. Ще срещнеш необичайни приятели и ще откриеш неподозирани съкровища. Но първо си подготви цветните моливи и пастелите.
                                                                       
Поредица:                                   РИСУВАТЕЛНИ КНИЖКИ
Цена:                                                        1,49 лв.

 

 


 


Роботи – новата компютърна анимация
Роли Поли Оли

Коментари
1 коментар

Вяра Николицова, 59 г.,

Публикувано на 03.11.2018

Внукът ми харесва филмите за роботчето Уол-и. Търся да закупя, но не намирам книжките които рекламирате, как и къде да ги намеря?

От редакцията: Здравейте, за съжаление материалът за книжките е от 2008 година и може би са изчерпани. Все пак са на издателство „Егмонт“, така че обърнете се към тях, може да имат още бройки! Това са техните контакти: Телефони: 02/ 988 01 20, 988 01 37, 422 41 20, 422 41 21, 422 41 22 mail@egmontbulgaria.com

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град