интересно

Начало | интересно | Нови герои в “Играта на играчките” представени само в Az-deteto.bg

Нови герои в “Играта на играчките” представени само в Az-deteto.bg

Аз детето | 2010-02-12

Нови герои в “Играта на играчките” представени само в Az-deteto.bg

Въпреки обичайната тайнственост, с която са забулени новите продукции на Пиксар, режисьорът на “Играта на играчките” 1 и 2 не устоява на изкушението да сподели моменти от дългоочакваната нова серия: “Играчките се създават, за да могат децата да играят с тях. Да бъдат в детските ръце е най-съкровеното желание на играчките и всичко, което ги лишава от това ги тревожи. Да бъдат изгубени, откраднати или счупени... и това, от което се страхуват най-много, е неминуемото, фаталното – да бъдат надраснати. Защото когато се загубиш, могат да те намерят, когато си счупен, могат да те поправят, но ако те надраснат и загубиш интереса на собственика си – няма връщане назад.” Действието в най-новия филм се развива през лятото, когато Анди тъкмо е завършил гимназия и му предстои да се отправи към колежа – периода, в който играчките вече са надраснати. И тогава започват истинските приключения на познатите ни Уди и Бъз Светлинна година и още цяла армия от нови играчки.
Всички ние добре си спомняме любимата играчка на Анди – шерифът Уди, който е водачът на бандата играчки в стаята на Анди и има запазено място в леглото му в първата част на “Играта на играчките”. Първенството му обаче е изместено от новата играчка на момчето – Баз Светлинна година – космически рейнджър, въоръжен с лазерно оръжие, криле и умения на каратист. В серия от приключения Уди и Баз преодоляват борбата за сърцето на Анди и създават истинско приятелство. В предстоящата нова серия на “Играта на играчките” 3 ще се срещнем с нови герои, които се присъединяват към Уди и Баз в авантюристичните им приключения.
Пиксар повдигат завесата за новите герои от поредицата. Представяме ви ексклузивно в Az-deteto.bg три от новите играчки: Кен, Грахчетата в шушулка и Мечо Гуш.

Кен
Грабвайте бинокъла си и се присъединете към Кен на сафари пътешествие! Енергичен ерген, който винаги е в търсене на забавления, Кен е облечен в идеалния екип за своето еко-приключение: светло сини шорти и леопардова риза с къси ръкави, за да му държи хладно под горещото слънце. И след вълнуващата му експедиция, Кен ще бъде готов да се отдаде на дансинга със стил. Неговите аксесоари включват шалче в тон с ризата, меки еспадрили и модерен позлатен колан.

















Грахчета-в-шушулка

Грахчета-в-шушулка бързо ще се превърне в любимата играчка на всички родители. Меката, плюшена шушулка подсигурява щастливите грахчета с издръжлив метален цип, превръщайки я в подходяща играчка за колата или детската количка. Плюшената играчка Грахчета-в-шушулка също така спомага за развитието на двигателния апарат на детето като задейства инстинкта му за хващане. Изваждането и прибирането на грахчетата в шушулката ще осигури неповторима забава на всички подрастващи. Подходящ за пране в пералня. Не е за ядене.

















Мечо Гуш
Мног-о-прегръдков мечо е огромен, изключително мек мечок с тяло в бяло и розово и кадифено лилаво носле. Това любящо мече винаги стърчи с главата и раменете си над другите, ухаейки на ягоди! С усмивка, която ще огрее лицето на всяко дете и коремче, което просто умолява да го гушнеш, Мног-о-прегръдков мечо със сигурност ще се превърне в необходимата играчка за приспиване. Устойчив на петна. Петната от плюша се чистят с мокър парцал.




Коментари
1 коментар

Стелиана Димитрова, 13 г.,

Публикувано на 08.03.2010

ами не е много хубав

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град