Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новата зелена анимация – Планета 51

Новата зелена анимация – Планета 51

Аз детето | 2009-11-27

Новата зелена анимация – Планета 51

Създателите на Шрек отново залагат на зеленото, но този път главните герои са малки  зелени човечета, населяващи Планета 51. Те живеят спокойно и безгрижно своя живот, но в постоянен страх и напрежение от извънземна атака. И тя се случва – в лицето на един землянин.

16-годишният Лем живее на Планета 51, чист и спокоен свят, който напомня за Америка през 1950-те години. Животът му е щастлив, лек и предвидим, докато не се случва непредвидимото.

Най-неочаквано, след като е изминал милиони километри от дома си, астронавтът капитан Чарлз „Чък” Бейкър каца аварийно насред семейното барбекю. Без дори да се огледа, Чък изживява своят миг на слава и забива триумфално знамето, преди да осъзнае, че не е сам. Той се обръща и вижда как зеленокожите обитатели на Планета 51 го гледат удивени. Той изпада в паника и побягва, докато постоянно се сблъсква с уплашените местни жители, които намират този „извънземен” за ужасяващ.

Чък се укрива в планетариума, където Лем работи, и въпреки че първата среща на землянина с извънземните е същинско бедствие, те се сприятеляват. Лем се съгласява да помогне на Чък да се върне на кораба си, преди той да полети към Земята без него, но те трябва да надхитрят параноиците в армията на Планета 51, които са твърдо решени да заловят Чък. Лем и приятелите му се нуждаят от раздразнителен, но верен механизиран изследовател – Роувър, и от двама не особено умни войници от Планета 51, за да отведат Чък до кораба му навреме.

Гледайте Планета 51 в българските кина от 11.12.2009 година.

Коментари
4 коментара

Ирена Борисова, 11 г.,

Публикувано на 01.12.2009

кога ще го дават в киното на Русе

Стефани Танева , 10 г.,

Публикувано на 01.12.2009

благодаря

Мартина Евкимова, 9 г.,

Публикувано на 01.02.2010

хубав филм кога ще го дават

Петърчо Станчев, 10 г.,

Публикувано на 20.04.2010

ако имате компютри си го теглете от интернет

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град