Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Наследниците 3“ казва, че е „Good to Be Bad“ в първата разкрита песен от новия филм

„Наследниците 3“ казва, че е „Good to Be Bad“ в първата разкрита песен от новия филм

Аз детето | 2019-06-25

„Наследниците 3“ казва, че е „Good to Be Bad“ в първата разкрита песен от новия филм

Помните ли „Rotten to the Core“, където за първи път се запознахме с Мал, Карлос, Иви и Джей или пък „Chillin' Like a Villain“, където разбрахме, че всъщност всеки има своя лоша страна и че  принц Бен може и добре да се впише в Острова на изгубените с малко помощ. Хубаво е, че ги помните, но сега ги забравете, защото „Наследниците 3“ идва през август и този път ще си припяваме, че е „Good to Be Bad“ – именно това е първата разкрита песен от новия филм. Песента е точно в стил „Наследниците“ – малко поп, но и много различна. Този път обаче ще чуем повече от гласовете на Джей (Буубу Стюарт) и Карлос (Камерън Бойс), както и рапиране на фона на интересна музика. Песента определено обещава, че филмът ще е страхотен. Клипът също е не по-малко впечатляващ – отново сме на Острова на изгубените, но този път нашите главни герои ще избират кой може да дойде с тях в Аурадон и кой да остане завинаги на Острова.
 
Костюмите са още по-шантави, а танците още по-интересни, чудесни и мащабни. Освен това в клипа има доста интересни препратки към старите филми – стига да ги видите, гледайте внимателно, а също и ще срещнете част от новите герои. Колкото до самия филм – световната му премиера е на 2-ри август, а няколко седмици по-късно се очаква и при нас озвучен на български. Историята този път ще разказва за борбата на Мал и компания с нови злодеи като баща ѝ – Хадес, както и със старите като дъщерята на Урсула – Ума, която все още не е се отказала. И това е само началото. Но за сега – нека се насладим на новата песен! Още малко любопитна информация за „Наследниците 3“ можете да намерите тук! 
 
И запомнете, че... 
„From the north to the south
From the east to the west
Lost boys, lost girls you all know you're the best
Hit the streets it's your day
Turn it up now's your chance
It's time to get up on your feet and dance“



Коментари
1 коментар

Моника москова, ,

Публикувано на 05.08.2019

Има ли филма на български???

От редакцията: Все още го няма никъде, световната му премиера е на 22 август и предполагаме, че в началото на септември ще го излъчат и по Дисни Ченъл България на български.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град