България

Начало | България | Нарисувай своя град – с. Изгрев

Нарисувай своя град – с. Изгрев

Асена Христова | 2013-06-08

Нарисувай своя град – с. Изгрев

Аз живея в малкото селце Изгрев. Там имаме къща и голям двор отрупан с цветя. През пролетта цъфтят топ карамфилите, божурите, ирисите, а когато настъпи началото на месец май започва да цъфти и розата. В градинката ни има и много овощни дръвчета – круши, ябълки, череши, кайсии, сливи, а имаме и една праскова. Аз съм я засадила преди 2 години и сега тя е по-висока от мен.

Тази година наесен сигурно ще роди плод. До нашата къща, къща са поистроили и моите дядо и баба. Те имат куче, на име Бък. Той е много сладък и често отиваме при него, за да му дадем кокалче. Обикновено той се излежава под сливовото ни дръвче. Там имаме полянка с детелини и голяма зелена люлка. Аз много обичам да ходя там, защото се чувствам страхотно сред чистия въздух и медитирането ми влияе добре.

Сестра ми, аз и нашите приятелки много обичаме да се разхождаме в това малко село. Често се разхождаме и минаваме покрай магазина и една малка рекичка. Тя тече близо до една голяма обширна нива, в която всяка година се засаждат зеленчуци. Аз и семейството ми обичаме да вечерме през летните вечери в нашата градина.

С всеки един ден птичата песен става все по-силна, а цветята в нашия двор сякаш магически разцъфват през нощта и ни радват с цветовете си през деня. Щастлива съм, че живея на това спокойно място.

Участва в конкурса "Нарисувай своя град".



Коментари
5 коментара

Таня , ,

Публикувано на 09.06.2013

Малко странна рисунка,но браво все пак! :-)

Ивета , 12 г.,

Публикувано на 11.06.2013

На мен ми харесва

дени , ,

Публикувано на 12.06.2013

това е рисувано с paint иначе не е зле

аси христова, 10 г.,

Публикувано на 12.06.2013

До Таня и Дени: Реших да го направя с paint, защото редакцията е позвилила да се работи и с paint. Благодаря ти, Дени! Таня, благодаря, все пак за коментара!

Диди , ,

Публикувано на 13.06.2013

Щеше да е по-добре да е собственоръчно нарисувано. "Щастлива съм, че живея на това спокойно място.". Късметлийка, а аз съм от Бургас - постоянно шум. Но вече свикнах и ми е малко странно да съм на тихо място.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град