важните неща

Начало | важните неща | На зелено училище в Хисаря

На зелено училище в Хисаря

Бианка Николова | 2013-08-13

Имам толкова забавни случки с моите приятели, че се чудя коя да ви разкажа, но най-смешната и забавната е тази: на 21 Април 2012 година рано сутринта, с моя клас заминахме на зелено училище в Хисаря. Пътувахме доста дълго, защото спирахме на много забележителности. Когато пристигнахме пред хотела, в който щяхме да отседнем докато сме в красивото градче. С моите приятелки – Ади и Али си взехме багажа и ключовете за стаята и се затичахме по коридорите на хотела като луди с писъци от радост. След секунди вече бяхме пред стаята задъхани от толкова тичане и викане. Ади държеше ключа треперейки от вълнение, защото това ни беше първото зелено училище. Тя го вкара в ключалката и го завъртя, но от това нямаше добри последствия – ключа се счупи. Щяхме да се разплачем. Бързо се затичахме към асансьора, обаче Ади се спъна и падна, кракът я боля много и Али я гушна. Извиках ме асансьора , но той не работеше. Не знаехме какво да правим, защото имахме три чанти багаж, Ади на ръце и счупен ключ, а не можехме да слезем по стълбите. Въпреки това поехме риск и захванахме да слизаме по стълбите, обаче от този багаж аз паднах. Али се разплака, защото знаеше, че трябва да носи и мен, Ади и багажа. Слава на бога аз не бях пострадала. Внимателно слязохме по стълбите без да паднем отново. От далеч видяхме рецепцията и се затичахме. Там нямаше никой. Чакахме дълго, докато не дойде една жена. Ние и обяснихме ситуацията и тя ни подаде ключ. Отидохме при асансьора с надеждата да е оправен. Той дойде, но гадното беше, че навлизане Али си прищипа пръста. Тя пищеше като луда от болката, но това не беше най-лошото – асансьора спря и лампите загаснаха. Всички се разревахме, но след пет минути той пак тръгна. И най-накрая си отидохме в стаята!

Участва в конкурса "Моят най-хубав спомен от училище"



Коментари
11 коментара

Диди , ,

Публикувано на 13.08.2013

Ако това е най-хубавият ти спомен - удряне, падане, повреди..., няма да питам кой ще ти е най-кошмарният!

Таня , ,

Публикувано на 13.08.2013

Мале!Това се вика лош късмет!Хубаво разказче.Браво! :-)

Бианка , 12 г.,

Публикувано на 03.09.2013

След тези гадни моменти с приятелките ми се смяхме най-много, а хубавото е че никой не пострада!!

Бианка , 12 г.,

Публикувано на 03.09.2013

А и това беше последния спомен когато имах приятели......СЕГА всички ме мразят и се опитват наистина да ми счупят някой крак.Затова този спомен ми е най-хубавия, защото за последен път падах с моите приятелки, за последен път се смяхме заедно и за последен път се държаха добре с мен!!!

румен каменов, 9 г.,

Публикувано на 06.09.2013

Това ми напомня за една болезнена случка с моя приятелка

:-) :-) :-) , ,

Публикувано на 09.09.2013

Страхо на осторя!!!

Антоанета Ниновска, 12 г.,

Публикувано на 09.09.2013

Бянка,това твоята исторя ли е?И ако е и това което си написала горе като коментар ,че никой не те харесва, съм напълно сигорна ,че това не е вярно.И също мисля че ти не си лошо момиче ,както и ,че всички те обичат .Защото знам , ,че на тоя свят няма лошо дете ,а само дете което може да е направило някоя грешка ,но това не значи ,че си лоша. ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА ВСИЧКИ ОСТНАЛИ!!!

Антоанета Ниновска, 12 г.,

Публикувано на 10.09.2013

Добротата и честноста са на първо място!!! ΔΔΔ

Bianca , ,

Публикувано на 13.09.2013

Tova ne e vqrno ako mojeh shtqh da se otkava ot jivota, no nemoje.Vsichki v uchli]e mi kazvat è sym dosadna i sym glupawa, priqtelite mi vche ne stoqt do men a sreshto men, a maika mi ne me zashtitava a mi kazva de se mahna!!!

детето,което обича мечето, ,

Публикувано на 08.12.2013

ние когато ходим на зелено училище нямамме търпение да видим стаята и веднага щом слезем от автобуса за една секунда сме там.Викаме и тичаме и едвам си отваряме вратата.Силите почти ни бяха свършили

бианка, , 12 г.,

Публикувано на 08.12.2013

Всички ме мразят

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град