важните неща

Начало | важните неща | На лятно училище в Общински детски комплекс град Ямбол

На лятно училище в Общински детски комплекс град Ямбол

Василена Бобева | 2015-08-31

Моето невероятно лятно приключение е лятното училище в Общински детски комплекс град Ямбол. Там научих много нови неща. Имаше пижамено, плюшено и водно парти. Давахме интервюта, участвахме в различни състезания. Играхме на народна топка, правихме вази от бутилки за вода, картини от мидички и различни неща от хартия, които се наричат оригами, рисувахме, пяхме. Един ден имахме „бабешки” игри – „Казанчето ври, бяла пяна пуска”, дама,  на които много се смяхме. Оказа се, че са от бабиното детство и дори моята баба ги е играла, когато и тя е била дете като нас.

В Общински детски комплекс има зала на смеха с криви огледала и говорящ папагал-играчка, който повтаря твоите думи. Играхме на джаги и скачахме на батут. Празнувахме много рождени и именни дни на децата от занималнята.

Запознах се с много нови момичета и момчета, някой от които ми станаха приятели. С Габи посещаваме школата по пиано. Сюзън и Анджелика ходят на танци. Тази година аз ще посещавам отново школата по пиано и школата по изобразително изкуство. А следващото лято отново ще ходя на лятно училище, защото си прекарах чудесно и незабравимо лято.

Участва в конкурса „Моето невероятно лятно приключение“



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град