важните неща

Начало | важните неща | Моля, прочетете за коментарите на сайта

Моля, прочетете за коментарите на сайта

Аз детето | 2008-09-23

Скъпи деца, :-)
Измина достатъчно дълго време, откакто на детския сайт az-deteto.com могат да се пишат коментари, както е по много други сайтове за възрастни. Позволете, моля, да ви помолим да прочетете написаното по-долу, защото е важно.

През няколкото месеца, които изминаха след като сайтът реши да пусне и възможност за коментари, се видя, че децата на България са много по-възпитани, много по-толерантни, много по-състрадателни и съвестни от много, наистина от много други възрастни, които коментират из интернет. Това е наистина чудесно и всички, както възрастни, така и деца, можем да се гордеем с него. Няма да скрием, че имаше и няколко опита за писане на глупости, мръсотии, но те наистина бяха само 2-3 случая.

А ето и още веднъж най-важното за коментарите, което ви молим да знаете и да се стремите да спазвате, но недейте да мислите, че има нещо строго задължително. Коментарите се публикуват след преглед от редактор на сайта.

Молим Ви да пишете по-ясно и разбрано, за да могат повече деца да ви разбират. Също Ви молим да се опитвате да избягвате писането с латиница, или само с главни букви. Опитвайте се да пишете грамотно, с кирилица.

Но най-много Ви молим да не посочвате в тези коментари лични данни, тоест, e-mail, телефони, скайп-адреси, пощенски адреси и други такива. Дори да напишете такива лични данни, ние няма да ги публикуваме, защото всеки коментар се публикува след като го прегледа редактор на сайта.

Няма да публикуваме и коментари, които съдържат неприлични, обидни думи.

Ние се надяваме, че и без да разменяте своите електронни пощи и скайп-адреси, ще можете да разменяте идеи и мнения чрез коментарите на az-deteto.com.

Лични данни, адреси на електронни пощи, скайп-адреси и телефони не могат да се публикуват, защото това е забранено от правилата за безопасност на децата в интернет.

Коментарите ще се публикуват най-късно няколко часа след като ги напишете. Ако искате със сигурност да видите своя коментар публикуван, по-добре, след като го изпратите, посетете същата статия на следващия ден.

* * *

Правила за сигурност и безопасност в Интернет



Коментари
1 коментар

Райна Юлиянова, 13- г.,

Публикувано на 16.10.2008

Аз съм Райна искам да се запозная с още някой.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град