важните неща

Начало | важните неща | Много сме привързани един към друг

Много сме привързани един към друг

Габриела Стефанова, 13 г., Варна | 2008-10-16

Здравейте, казвам се Габриела и искам да Ви разкажа моята необикновена история.

Аз имам приятел - Георги, с който сме заедно не от деца, а от родилния дом. Родили сме се един след друг. Първо той, после аз, с разстояние от половин час между двете раждания. Майките ни са решили да станат приятелки и така ние от първия си ден сме заедно. Бяхме заедно в една група в яслата, в една група в градината, а сега сме заедно и в един и същи клас. Много сме привързани един към друг, повече от брат и сестра дори.

Често аз помагам на Жоро по български език, а той ми помага по математика. Обичаме заедно да излизаме, да се забавляваме и да четем книги и списания. Моите и неговите родители са спокойни, когато сме заедно, познават се и се уважават. Затова, много често ни пускат сами да се разхождаме покрай морето без да се тревожат, имат ни доверие, но и ние ги уважаваме и слушаме.
Вторият ми най-добър приятел е мама, всичко споделям с нея и съм щастлива, че тя ме изслушва и ми помага със съвети и идеи, тя е много добра и аз много я обичам.
Колкото и да Ви е странно, дори да не Ви познавам лично, аз Ви смятам за мои много добри приятели, защото много обичам да Ви посещавам, разбира се заедно с Георги, и да научаваме с него интересни неща и да се забавлявам, заедно с вас.
Пожелавам Ви все така да бъдете интересни и забавни.

Участва в конкурса "Моят най-добър приятел"



Коментари
2 коментара

Габриела , 8 г.,

Публикувано на 20.10.2008

е браво това е истинско нещо ако искаш виж моето аз съм Габриела Барулова,но това е просто едно от най-хубавите съчинения

Диди , ,

Публикувано на 06.03.2013

Много добро съчинение! :)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град