афиш

Начало | афиш | „Мини Арт“ представя Цирков коледен спектакъл „Лешникотрошачката“

„Мини Арт“ представя Цирков коледен спектакъл „Лешникотрошачката“

Аз детето | 2019-12-13

„Мини Арт“ представя Цирков коледен спектакъл „Лешникотрошачката“

Цирков коледен спектакъл „Лешникотрошачката“ ще представи Фондация „Мини Арт“. Представлението е на 18 декември от 20 ч. в Кино Влайкова на ул. „Цар Иван Асен II“. Входът е 10 лв., а за деца до 5 години е безплатно, съобщават организаторите. Приходите от благотворителното коледно представление отиват за развитието на проекта „Социален цирк“, който през последната година доказа своята ефективност и с негова подкрепа успя да приобщи много деца в неравностойно положение.

Постановката е на Мортан Роесен, датски режисьор, който работи основно в операта. Има магистърска степен по драматургия от университета в Орхус, Дания. Работил е по проекти в Дания, Австрия, България и Сърбия. В цирковата постановка, по музика на Пьотр Илич Чайковски, участват Галина Риом-Ройбек и Михаил Райчев.

Актьорите играят циркови игри под коледната елха, намират подаръци и разбира се децата от публиката трябва да помогнат за разопаковането им. Вътре в подаръците те откриват вълшебни неща и Коледата става страхотна циркова забава. Посетителите на „Социален цирк“ могат да се наслаждават на майсторско жонглиране, Дуо Акробатика, юнисайкъл, баланс на ръцете и магия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град