Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Краят на Отмъстителите изобщо не е дошъл! Вижте плана на Марвел и за другите им чисто нови филми!

Краят на Отмъстителите изобщо не е дошъл! Вижте плана на Марвел и за другите им чисто нови филми!

Аз детето | 2019-08-02

Краят на Отмъстителите изобщо не е дошъл! Вижте плана на Марвел и за другите им чисто нови филми!

С общо 23 филма посветени на супергерои, суперзлодеи и комиксови приключения и с последен филм със заглавие „Отмъстителите: Краят“, който излезе през април тази година си мислехме, че една дълга епоха приключи. Смятахме, че Тор, Капитан Америка, Железния човек, Хълк, Спайдърмен, Черната вдовица, Ястребово око, Бойната машина, Черната пантера, Алената вещица и... няма да ги изреждаме всички, сетихте се кои са, са приключили и никога повече няма да ги видим или поне няма да ги видим отново на голям екран, а ще трябва да си припомняме старите им приключения. Все пак в последния филм победиха най-силния от всички злодеи Танос и всеки Отмъстител заживя щастливо. Но не било така! Марвел все още не са готови да ни оставят да приключенстваме в чужди светове и имат какво да ни покажат. Всъщност това е едва началото на една нова епоха с комиксово-филмови приключения. Засега имаме потвърдени за излъчване цели 15 нови филма. Развълнувахте се, нали? Затова нямаме търпение и да ви споделим първите за които вече е ясно всичко.

„Doctor Strange in the Multiverse of Madness“

Нали не си мислехте, че могъщият Доктор Стрейндж ще получи само един филм. Няма как да стане – все пак това са Марвел, царете на поредиците. В новия филм обаче те обещават на главния герой, че ще обърнат познатия му свят с главата надолу. Очакваната година през която това ще се случи е 2021 и тогава Стивън Стрейндж ще трябва да се съюзи с Алената вещица, за да попътува във времето и пространството. Ще има магия, битки, магически битки и още нови разкрити тайни от света на Стрейндж.

„What If...?“

Ето ти и изненада, това ще е първият анимационен филм на компанията. Все още не се знае за какво ще е точно, но сме сигурни, че ще е интересно. От Марвел обещават и впечатляваща анимация, която никой не е виждал досега. Само трябва да изчакаме до 2022, за да разберем дали ще спазят обещанието си.

„Hawkeye“

Точният стрелец получава свой собствен филм, той също ще обучава своя нов заместник, но интересното тук е, че това ще е едно от децата му. Оказва се, че то има вродени умения да стреля с лък, но също и магически сили. Откъде ли ги е наследило, какви са те и какво ще направи Ястребово око по въпроса ще разберем през 2021.

„Thor: Love and Thunder“

Ноември 2021 определено ще е наистина вълнуващ. Ще получим чисто нов филм за Тор... Кой да го очаква, смятахме, че и той е приключил с активните дни на супергерой. Най-хубавата новина е, че режисьор отново е Тайка Уайкики! Ако това име не ви говори нищо, освен че е доста странно ще ви кажем, че той режисира и последния филм, а помните колко хубав и забавен беше. Така че очакваме същото да се повтори отново. Този път обаче старата приятелка на могъщия бог Джейн Фостър ще се завърне и ще разбере, че също владее чука на гръмотевиците... какво ли ще се случи след това? Ще разберем скоро!

„Black Widow“

Очевидно плановете са всеки да получи свой собствен филм, защото знаменитата шпионка Наташа Романов ще ни разказва истории за себе си от големия екран през май 2021. Действията във филма ще се развиват между „Първият отмъстител: Войната на героите“ и „Отмъстителите: Война без край“, което всъщност е доста интересно, защото най-накрая ще видим какви ги е вършила Черната вдовица по това време. Тогава тя криеше доста интересни тайни.

The Fantastic Four, The X-Men и други проекти

Марвел определено знаят как да дразнят феновете, защото намекват макар и не много ясно, че обмислят „Фантастичната четворка“, както и малко мутанти също да се завърнат. Как и кога обаче – няма нищо официално. Все пак те ясно заявиха, че „Черната пантера“, „Капитан Марвел“, „Пазителите на галактиката“ и „Спайдърмен“ също получават нови филми, просто не знаем кога.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град