важните неща

Начало | важните неща | Кръглото училище

Кръглото училище

Никола Георгиев | 2011-11-07

Кръглото училище

Училището на моите мечти е синьо и кръгло, като Земята. Класните стаи също са кръгли и прозрачни. Директорът на училището е Капитан Планета, а всички деца са супергерои и имат специални умения. Учителите са роботи с човешки вид и могат да вършат сто неща едновременно, както и сегашните.

В час по човекът и общество децата-супергерои ще летят над красивите места в България и по света, ще виждат всяко кътче. На специалната дъска битките и великите моменти ще се наблюдават с 4D очила, все едно сме участници в събитията. По човекът и природата всички ще правим опити. Движението на планетите и звездите ще наблюдаваме с огромен телескоп или просто ще полетим до тях. Нали сме супергерои?
Часовете по физическо ще бъдат истински „Сървайвър” и Отличен 6 ще получи най-ловкият и бърз ученик.

Това е училището на моите мечти, може би децата ми ще учат в такова. Но аз си обичам моето училище „Никола Йонков Вапцаров”. Там са моите приятели, нашата класна и всички учители, които ни помагат да станем умни и добри и понякога ни прощават грешките. Аз не съм супергерой, а съвсем обикновено момче и вярвам , че мечтите се сбъдват, ако силно ги желаем!

Участва в конкурса "Училището на моите мечти"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град