важните неща

Начало | важните неща | Космическото училище

Космическото училище

Велислав Великов | 2011-10-10

Представете си един космически кораб... Всяка сутрин, точно в 9.00 ч. корабът излита – с екипажа, учителите и учениците на училището. На кораба трябва да има машина за телепортация и всички ученици да стигат до „училище“ чрез телепортиране.
Родителите им ще бъдат спокойни, че по пътя няма да ги блъсне някоя кола или да им се случи нещо лошо. Учениците вместо чанти ще си носят лаптопи – учебници и тетрадки няма да са им необходими, защото всичко ще им бъде под ръка.

Учителката още при започването на часа ще знае, чрез специална компютърна програма, кои са си написали домашните и най-важното – те дали са верни! Космическият кораб, по време на учебните занимания, ще пътува до дадено интересно място. Например: когато урокът е за „Природните бедствия“ корабът ще лети до Япония и там нагледно учениците ще могат да видят и почувстват земетресения, торнадо, наводнения и др.
Когато учат за най-високия връх в България, часът ще се проведе на връх Мусала и т. н. Когато отидат на чужда планета ще играят футбол или баскетбол с местните жители. Така всеки ден учениците ще са на екскурзия!

Учебните часове ще свършват точно в 15.00 ч., за да могат учениците, до прибирането на родителите си (около 17 ч.), да поиграят спокойно на любимите си игри в интернет.

Участва в конкурса "Училището на моите мечти"



Коментари
2 коментара

http://www.az-deteto.bg/utchilishteto-na-zabavleniyata/8999/view.html , ,

Публикувано на 03.11.2011

ne e hubavo

Деница Кунева, 13 г.,

Публикувано на 16.11.2011

Е може би за теб не е хубаво, но темата е "Училището на моите мечти" и всеки си има различна представа за най-хубавото училище.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град