любопитно

Начало | любопитно | "Изгубената Коледа" - специален брой на W.I.T.C.H

"Изгубената Коледа" - специален брой на W.I.T.C.H

Аз детето | 2008-12-13

"Изгубената Коледа" - специален брой на W.I.T.C.H

Тази история на УИЧ разказва за това как, потънали в предпразничната суетня, един ден в навечерието на Коледа жителите на малкия Хедърфилд се озовават с вледенени сърца.
Дали Уил, Ирма, Корнелия, Тарани и Хей Лин ще успеят да спасят Коледа и да върнат празничната радост на градчето, предстои да разбереш.

Едно обаче е сигурно – приятелките от УИЧ вярват в Дядо Коледа, няма да отрекат и това, че обичат подаръците, които той вади от стария си чувал, но повече от всичко са пленени от онази магична сила, която Коледа пази в себе си. Вече си разгадала тайната й – тази сила е любовта! Любовта, която винаги ще държи всеки студ и мрак далеч от нас…

Какви предизвикателства и изненади ще ти поднесе Новата година? Именно това ще научиш от страниците с подробния хороскоп за 2009 година!
                                                              
Обем: 56 стр.
Дата на издаване:                                 15.12.2008
Цена:                                                        3,90 лв.

 

УИЧ
Блум
Флора



Коментари
11 коментара

Мелиса сечкин, 11 г.,

Публикувано на 17.12.2008

аз много харесвам този сайт и искам да имам подарици за коледа дано вашия дядомраз да ми даде подарак аз изкам книга ,,лили чудото"ако ми го подарите за коледа много сте се зарадвам

Мелисас сечкин, 11 г.,

Публикувано на 17.12.2008

изкам да каза че в разграт няама списание wtch оплаквам се.да знаете не се шегувам

Мартина , ,

Публикувано на 17.12.2008

Мисля,че подаръците са два и са една лилава пластмасова чантичка и подложка за мишка.

Сирма , 10 г.,

Публикувано на 17.12.2008

Еххх...Този брой ще го получа,ако имам 6 на теста по математика и русики :(

Деница Славкова, 11 г.,

Публикувано на 20.12.2008

Аз много харесвам Witch и непременно ще си купя този брой!

Мелиса Арлекова, 11 г.,

Публикувано на 21.12.2008

аз мисля да си го купяа хаха :)

Ангелина , ,

Публикувано на 23.12.2008

Непременно ще си го купя!

Стела Комитова, 10 г.,

Публикувано на 29.12.2008

уич ми е любимото детско и имам два комикса първият е специален брой и се казва ,,олимпийско лято,, купих си го от морето а втория се казва ,,зеления лъч,, него мама ми го купи и двата са много интересни има и много хубави подаръци.имам и сърцето на Кандракар.УИЧ са много готини и много се радвам че съществуват!!!

Яна Маринова, 9 г.,

Публикувано на 10.04.2009

УИЧ са тъпи и грозни УИНКС са яки и красиви. Това е отговорът. Моля сложете му коментар.

Мира Красимирова, 9 г.,

Публикувано на 30.06.2009

Момичета, право да ви кажа аз въобще не харесвам Уич и те за мен са грозни и тъпи. Въобще не разбирам ЗАЩО ИЗОБЩО не харесвате Уинкс? Не ги ли виждате колко са красиви, силни, интересни, забавни, колко интересни сили имат? Уич са направо УЖАААААААААААААААААААААААААААААААААААС Тези които мразят Уинкс изобщо не знаят какво би станало със градовете ако изобщо няма слънце. За това нещо се грижи феята Стела. Какво би станало пък ако изобщо няма природа и растения? Нямаше да се живее. Затова пък се грижи Флора. Уинксите доказват какво значи да обичаш и пазиш природата. Блум показва че никога не трабва да си играем с огън. Стела показва че не трябва да паниполираме слънцето, луната и звездите. Флора прояснява че не трябва да замърсяваме природата. Тя е източник на живот. Муза показва че танците и музиката са източник на енергия и че е важно да се движиш. Техна показва че без технологии и енергия нама да можем да се отопляваме и играем. Лейла показва че нейната сила течен огън не е напразна. Това не е просто огън. Това е просто вода. Ние трабва да пазим водата. Пак повтарям. Уинкс доказват какво значи да обичаш и пазиш природата. Уич нямат такива сили. Силите на Уич са тъпи и не са толкова хубави колкото Уич. И не само силите на Уинкс са по-хубави ами и самите те.

Рени Петрова, 12 г.,

Публикувано на 28.08.2011

Абе да ви кажа честно Уич са най-добрите!!И 6те си останат ни6то,че вече не ги дават!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град