любопитно

Начало | любопитно | Истории от Ист Хай №6: Сърце до сърце

Истории от Ист Хай №6: Сърце до сърце

Аз детето | 2009-04-30

Истории от Ист Хай №6: Сърце до сърце

Прочети за последните приключения на Габриела, Трой, Шарпей, Райън и компания. Надникни в техния свят и научи всичко за живота им, забавлявай се и бъди в крак с най-обичаните герои от суперуспешния проект на “Училищен мюзикъл”.
Пет поредни години гимназия “Ист Хай” губи в съревнованието с най-големия си конкурент гимназия “Уест Хай” в кампанията за набиране на средства “Сърце до сърце”, организирана ежегодно от Американската асоциация на сърцето по повод Деня на свети Валентин. Тази година обаче Шарпей е решена да донесе победата на своето училище! Всеки клуб в училището се заема да измисли как да събере възможно най-много средства за благотворителната инициатива. Театралният клуб ще продава цветя в деня на влюбените, клубът по академичен десетобой ще организира продажба на тарталети. А баскетболният отбор тренира усилено за важния мач, който ще се играе на Свети Валентин. Дали на Трой и Габриела ще им остане време да празнуват Деня на влюбените? И дали амбицията и старанието на Шарпей ще бъдат възнаградени?

Феноменът “Училищен мюзикъл” започва с премиерата на първата част на филма в САЩ на 20 януари 2006 година. Следва още едно телевизионно продължение през 2007 година и трета част, вече за киноекран, през 2008 година. Равносметката до тук е 250 милиона зрители по целия свят, над 40 платинени албума и 14 милиона издания, продадени в световен мащаб. Книгите за приключенията на Трой, Габриела и другите Диви котки са издадени в повече от 30 държави, а месечното списание достига до почитателите им в 14 европейски страни (в това число и България).

Поредица: Училищен мюзикъл
Цена: 4 лв.

Истории от Ист Хай №5: Бродуейски мечти
Истории от Ист Хай № 3: Поезия в действие
Истории от Ист Хай № 4: Напрегнати дни



Коментари
4 коментара

Елеонора Мерджанова, 10 г.,

Публикувано на 06.05.2009

Обичам Училищен мюзикал

Мина , ,

Публикувано на 28.09.2009

страхотна ееееееее

Елеонора Георгева, 8 г.,

Публикувано на 06.11.2009

училищте мюзикл е готин

Оля , 12 г.,

Публикувано на 18.05.2010

каде се купува

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град