новини детски

Начало | новини детски | Интересно запознанство с младия Дъмбълдор ни очаква във „Фантастични животни и къде да ги намерим“ №2

Интересно запознанство с младия Дъмбълдор ни очаква във „Фантастични животни и къде да ги намерим“ №2

Аз детето | 2017-04-13

Интересно запознанство с младия Дъмбълдор ни очаква във „Фантастични животни и къде да ги намерим“ №2

Великият магьосник, директорът на единственото по рода си училище за млади магьосници, Дъмбълдор на Джоан Роулинг има ново лице – това на известния актьор номиниран два пъти за „Оскар“ Джъд Лоу. Актьорът ще изиграе младия Албус в продължението на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ – поредица от света на Хари Потър, съобщава сайтът Pottermore. Вторият филм ще ни покаже Дъмбълдор като учител по трансфигурация в в училището за магия и вълшебства, десетилетия преди да стане директор.

Джъд Лоу тръгва по стъпките на Ричард Харис и сър Майкъл Гамбън, които бяха Дъмбълдор в оригиналните филми. В новия филм, който ще излезе по кината през ноември 2018 г., ще видим героя преди да стане директор на магическото училище „Хогуортс“. Във „Фантастични животни и къде да ги намерим“ името на Дълмбълдор се споменава, когато става ясно, че Нют Скамандър е бил изключен от Хогуортс заради инцидент с магическо същество. Учителят по трансфигурация бил единственият, който се противопоставил на изключването му.

„Джъд Лоу е феноменално талантлив актьор, на чиято работа се възхищавам и нямам търпение най-сетне да снимаме заедно – коментира режисьорът на „Фантастични животни и къде да ги намерим 2“ Дейвид Йейтс. – Знам, че той брилянтно ще улови всички неочаквани аспекти на Албус Дъмбълдор в тези много трудни времена от живота му.“ В новия филм Джони Деп ще се завърне в ролята на черния магьосник Гелърт Гринделволд, който за кратко се появи и в първата част. Водещата роля и в този филм ще бъде на магизоолога Нют Скамандър, Еди Редмейн.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град