конкурси

Начало | конкурси | Игра с твоята идея

Игра с твоята идея

Аз-детето | 2005-12-13

Игра с твоята идея

Обичаш ли да се забавляваш?
Падаш ли си по компютърните игри и Интернет?
Харесваш ли историите с хубав край и героите с добро сърце?
Въображението ти работи ли с висока скорост?
Обичаш ли предизвикателствата?
А изненадите?

Сигурно ще отговориш с ДА на повечето от въпросите... Ако искаш идеите ти да заживеят в истинска игра и да видиш как приятелите ти се забавляват с нея, включи се в конкурса ИГРА С ТВОЯТА ИДЕЯ!

За начало избери една от стотиците идеи, които се въртят в главата ти. Превърни я в история, по която след това заедно ще създадем истинска компютърна игра. След като добре си обмислил историята си – кои ще са главните герои в нея, какво, как, кога и къде ще се случва, отдели време и я опиши с твои думи. Ако обичаш да рисуваш и си представяш историята в картини, може към написания текст да добавиш и няколко рисунки, които ще ни помогнат да разберем по-добре идеята ти. В историята може да разкажеш нещо, което се е случило на теб или приятелите ти в училище, през ваканцията, на екскурзия, купон и т. н. Ако искаш, включи и любими герои от приказка или филм или пък измисли съвсем нови. Може да помислиш и какво се случва на различните нива на играта.

КАЛЕНДАР НА КОНКУРСА:
20 септември 2005 г. – начало на конкурса
20 септември – 1 ноември 2005 г. – изпращане на предложенията
20 ноември 2005 г. – обявяване на победителите
Ноември 2005 г. – Януари 2006 г. – разработване на игрите
Януари 2006 г. – представяне на новите компютърни игри

Повече информация за конкурса може да намерите на адрес www.mcdonalds.bg/igrata. Също така там може да изпратите своите идеи!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град