важните неща

Начало | важните неща | Едно писмо от Дядо Коледа

Едно писмо от Дядо Коледа

Кристина Коцева | 2014-12-16

Едно писмо от Дядо Коледа

Здравейте дечица,

Аз съм Дядо Коледа! Хо-хо-хо!

Тъй като тази година бяхте много послушни и добри съм ви подготвил много подаръци. Подготвил съм много играчки и усмивки за всички,  които вярват в коледата и коледния дух. Ще ви подаря всичко което пожелаете, за да са щастливи децата, които вярват в мен. Ще подаря всичко което искате за коледа стига моите джуджета да смогнат с подаръците за всички деца по света. Ако пък не успеят с всичко, аз лично ще им помогна, за да сте щастливи вие. Пожелавам във всяко семейство да има вяра, надежда и любов.

Ще ви помагам да съхраните добрият дух във вас през цялата година и да сте мили с всички! Вярвайте в чудесата, защото те наистина съществуват и всеки ден някъде по света се случва едно чудо което не се забравя никога!

Ще изпратя на всички ви много здраве, радост и усмивки!

На всички деца чиито родители са болни или извън страната ще помогна да се върнат или оправят за да са щастливи децата им! На децата, които живеят в студени условия ще изпратя  ръкавици, шапки, топли палта и много дебели дрехи. На децата, които живеят в много горещи условия за живот ще изпратя много вентилатори или пък доста от снега, който е на моят северен полюс.

Докато вие играехте вашите забавни летни игри, аз и моите  верни джуджета приготвяхме подаръци за любимите ми дечица по света. И в навечерието на празника аз ще натоваря всичките подаръци в шейната, за да мога да ви ги доставя на време!

На вашите родители ще подаря много здраве, радост и поводи за усмивки! Нека вие да ги радвате всеки ден! Нека няма недостиг на пари в нито една къща през новата 2015 година, но не само през тази година, а винаги!

Участва в конкурса "Ако бях Дядо Коледа... – коледният конкурс на Az-deteto.bg"



Коментари
3 коментара

Павче Любенова, 13 г.,

Публикувано на 21.12.2014

Благодаря за милите пожелания

Гергана Грънчарова, 10 г.,

Публикувано на 19.11.2016

Много те обичаме Дядо Коледа.И благодаря за милите думи

ozge umerova, 7 г.,

Публикувано на 29.12.2016

скипи дядо коледа аз се казвам Йозге тази година бяах много послушна и искам да ми донесеш 4 приказки за четене и рокля на елза

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град