
малък готвач
Начало |
              малък готвач |
       
Дребни сладки 
            Дребни сладки
                        
					Продукти: 
200 г. захар
150 г. масло
2 яйца
260 г. брашно
1 прах ванилия
100 г. шоколад
    
					
					
					
					
          
					 					 					 					 					 						
                    
            				
              	              		
                  
                    200 г. захар
150 г. масло
2 яйца
260 г. брашно
1 прах ванилия
100 г. шоколад
Начин на приготвяне: Маслото и яйцата се разбиват на пяна. Прибаяят се ванилията и брашното. Измесва се тестото, което се разточва на кора с дебелина 1 см. Изрязват се сладки в различни формички. Пекат се 15 мин. в умерено силна фурна в намазана с масло и поръсена с брашно тавичка. Поднасят се залети с разтопен шоколад.

0 коментара
                         
                            

 
                            
                        




 
                             
                             
                             
                            
