интересно

Начало | интересно | Детски рисунки върху опаковки на крем

Детски рисунки върху опаковки на крем

Аз детето | 2008-06-09

171 училища от цялата страна взеха участие в конкурса за детска рисунка в тазгодишното издание на конкурса за детска рисунка на тема “Моето семейство, моите приятели, моите игри”, организиран от Байерсдорф България. Взеха участие 20 963 ученици от 1ви до 4ти клас от 171 училища от 44 града и 16 села. Всички участници получиха блокче за рисуване и флумастри, а техните класове календар за 2008 г. с избрани рисунки.

Победителите в конкурса са:


Станислава Каменова, 2А клас на ОУ “Алеко Константинов” гр. Пловдив


Йоан Петров, 1Г клас на 2 СОУ “Академик Емилиян Станев” гр. София

Александра Гълъбова, 3Б клас от V СОУ “Георги Измирлиев” гр. Благоевград.

Техните рисунки са отпечатани върху металните кутийки на Nivea Creme в партида, произведена специално за българския пазар и вече са в търговската мрежа в цялата страна. Освен това всеки от победителите получи подарък по избор на стойност 80 лв. от детски хипермаркет “Хиполенд”, както и организирани тържества с подаръци и лакомства за неговия клас.

Конкурсът се провежда с подкрепата на Министерството на образованието, на национално ниво за втора поредна година. Тази година в конкурса бяха поканени да вземат участие училища, които не са участвали до този момент. Целта на конкурса е да мотивира детското въображение и да популяризира творчеството на учениците.Коментари
3 коментара

Спасимира Иванова, 9 г.,

Публикувано на 11.06.2008

Аз мисля, че рисунките върху опаковки от крем са много интересни и забавни, въпреки че аз нямам много време да ги гледам или събирам, защото тренирам волейбол, танцувам и пея. Просто отделям много малко време за игри. Въпреки че съм още малка и трябва да играя. Така мислят моите родители де.

Йоанна , 9 г.,

Публикувано на 31.07.2008

искам още снимки

hrisi misheva, 12 г.,

Публикувано на 07.08.2008

Interesno e zabavno kak decata izavqvat talanta si!!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град