новини детски

Начало | новини детски | Детски фестивал "Мини Крал и Кралица" Свят - 2008

Детски фестивал "Мини Крал и Кралица" Свят - 2008

Аз детето | 2008-08-20

Трийсет деца на възраст от 4 до 15 години от 6 модни агенции от Русия, Украйна, България и Турция ще вземат участие в деветия Международен детски фестивал за талант и красота "Мини Крал и Кралица" Свят - 2008. Домакин на проявата ще бъде Бургас, съобщиха организаторите.

Фестивалът ще се проведе в дните от 19 до 24 август. Мини крал и кралица ще бъдат избрани след представяне на таланта на всеки участник. Галавечерта ще бъде на 23 август от 19.00 часа. Тогава децата ще се представят в народни носии и всяко от тях ще отправи приветствие. Предвидено е и дефиле с вечерни тоалети.

Международният фестивал ще се проведе на сцената на Дома на Лукойл. Организатор на събитието е модна агенция "Триумф Моделс".

Коментари
4 коментара

denitza gen4eva, 11 г.,

Публикувано на 21.08.2008

mi dano spe4eli balgariq pak ako ne spe4eli neka e za zdrave haha

Деница Савова , 9 г.,

Публикувано на 22.08.2008

Този детски сайт е много готин защото дори децата могат да си направят свой сайт това беше моя коментар!

Сотир Данаилов, 10 г.,

Публикувано на 26.08.2008

Пожелавам късмет на нашите деца.

Стефан , 28 г.,

Публикувано на 27.08.2008

В Бургас се проведе деветия международен конкурс за талант и красота Мини крал и кралица свят - 2008. Тази година във фестивала участваха 30 деца на възраст от 4 до 15 години от Русия, България, Украйна и Турция. В продължение на една седмица участниците в тазгодишното издание на мини крал и кралица имаха възможност да се запознаят помежду си, да посетят българско село и да наблюдават традиционна българска фолклорна програма. Те позираха и на професионална фотосесия в Етнографски музей Бургас, направиха своя парад в центъра на града, посетиха политическа партия СЕК и се забавляваха в дискотека на вечерта на приятелството. Всички участници на стълбите пред дом на Лукойл пуснаха и балони в небето със свои желания. Първата официална вечер пред жури и публика се представиха като топмодели и също така всеки участник представи талант. Втората вечер беше галацеремонията на фестиавла, в която всички се представиха с национални носии, характерни за техните страни и представиха своите визитни картички, а също така дефилираха с вечерни тоалети.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град