новини детски

Начало | новини детски | Делфинариум Варна подарява безплатен билет за първия учебен ден

Делфинариум Варна подарява безплатен билет за първия учебен ден

Аз детето | 2023-09-18

Делфинариум Варна подарява безплатен билет за първия учебен ден

„Делфинариум Варна“ подарява безплатен билет за първия учебен ден. По случай 15 септември 2023 г. – Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър подаряват безплатен билет на всички деца до 12 години с двама възрастни придружители, за тяхното незабравимо делфинско шоу! Промоцията е валидна за периода от 15 септември до 30 септември и важи за всички представления!

Предвид предстоящите септемврийски празници и почивни дни, „Делфинариум Варна“ ще провежда и четвърто представление в дните 15 септември, 22 септември и 23 септември от 17:00 ч. Билети за атракциите може да се купят онлайн https://dolphinariumvarna.bg или на касата на Делфинариума в деня на представлението.

Хиляди български и чужди туристи посещават всяка година най-голямата атракция на морската ни столица. През лятото се правят по три представления на ден, изнасяни от делфините Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър. Те изпълняват скокове на височина, двойно салто, троен аксел. Част от представлението е спасяване на човек във водата. Делфините също така пеят и танцуват – рокендрол и валс. Част от шоуто е и тяхната игра на футбол с публиката.

Вижте още:Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град