малък готвач

Начало | малък готвач | Бъркани яйца "Кали"

Бъркани яйца "Кали"

Калина Стоянова | 2010-08-03

Бъркани яйца "Кали"

Продукти:
2-3 яйца
олио
сирене
тиган
ренде
купичка
бъркалка
дървена шпатулка
домат
копър

Начин на приготвяне:
Включете котлона, сипете олио в тигана, така че да покрие дъното му и го сложета на котлона.
Вземете яйцата, купичката и бъркалката. Счупете яйцата в купичката и ги разбъркайте с бъркакалката. След това нарендосайте парче сирене и пак разбъркайте.
Всичко това изсипете на тигана. Изчакайте 1 минута и малко изръчкайте с шпатулката отдолу, така повторете още 2-3 пъти.
Изключете котлона, сложете яйцата в чиния, а отгоре едно резенче домат върху него 2-3 листенца копър.
Добър апетит!

Вижте и други рецепти с яйца:
Сандвич “маргаритка”
Принцеси
Сандвич с яйце и краставичка

 



Коментари
1 коментар

Ивайла Станева, 12 г.,

Публикувано на 01.01.2011

вкусно

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град