интересно

Начало | интересно | Аз много обичам да сърфирам в интернет

Аз много обичам да сърфирам в интернет

Нурхаят Муса | 2012-02-13

Аз много обичам да сърфирам в интернет. Най-голямото ми занимание е да играя компютърни игри. Най-любимата ми игра е Farmville. Като играя компютърни игри не усещам как времето минава. Но не прекалявам, обаче ги обожавам.
Когато не ми се играе предпочитам да гледам филм. Повечето гледам тинейджърски филми. Когато ми е мъчно – гледам смешни снимки или смешни видеоклипове. Приятелките ми препоръчват да играя една определена игра, но тази игра ми се струва бебешка затова не я играя.
Имам и Facebook. Чрез него аз чатя с моите приятелки.

Госпожите ни дават домашни например да напишем есета. Като го пиша това ми доставя голямо удоволствие. Всеки би искал да има домашна от интернет като мен. Когато съм в интернет се забавлявам като всеки друг. Няма ден, в който не съм слушала музика. Когато ги слушам се чувствам много добре. Даже ако нямам настроение пускам си музиката и хоп – настроението ми се връща. Слушам песните на Деми Ловато и Селена Гомез. Тези певици също са актьори. Техните филми са толкова привлекателни, че не можеш да откъснеш очи от тях.

За мен интернет е много хубаво нещо. Препоръчвам го на всеки.

Участва в конкурса "Аз и интернет"



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град