приказки от деца

Начало | приказки от деца | Аз и моята по-малка сестра сме супер шпиони

Аз и моята по-малка сестра сме супер шпиони

Деян Филипов | 2011-09-30

Аз и моята по-малка сестра сме супер шпиони. Мама и тате също. Те ни научиха да се бием с мощни оръжия, лазери, да караме джетове и бъгито.
Тази мисия със злия Часовникар е първата ни самостоятелна мисия. С моята сестричка сме се въоръжили с магически мечове, магически поразяващи звезди, огнени копия. Часовник като на Бен 10. Но мама ни даде и една малка кутийка, която да ползваме в беда.

Злият Часовникар сякаш знаеше за нашето идване и беше пратил цяла армия от войници, за да ни преборят. Използвахме всички оръжия, за да се справим с тях. Накрая се срещнахме и с Часовникаря, но вече нямахме никакви оръжия. Той хвана сестричката ми и я завърза за един стол. В това време се сетих за кутийкатга от мама. Много се учудих, че в нея намерих един кабрит. Драснах една клечка и си пожелах мама и тати да са тук да ни помогнат. Кибритът беше вълшебен и желанието ми веднага се сбъдна. Родителите ми хванаха Часовникаря и го предадоха на полицията. А с другите клечки пожелах всички злини, сторени от него, да бъдат премахнати.

Участва в конкурса "Станете част от филма „Деца шпиони: Краят на времето""



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град