За родители

Начало | За родители | Puls.bg провежда класацията „Специалистите, на които имам доверие“ за четвърти път

Puls.bg провежда класацията „Специалистите, на които имам доверие“ за четвърти път

Аз детето | 2020-06-04

Puls.bg провежда класацията „Специалистите, на които имам доверие“ за четвърти път

За четвърта поредна година водещият здравен портал Puls.bg провежда класацията си „Специалистите, на които имам доверие“. Тя цели да отличи медиците и родилните отделения от цялата страна, които през годините са спечелили доверието на родителите по време на бременността, раждането и грижите за децата.

До 15 юни семействата на деца до 3-годишна възраст могат да номинират фаворитите си ТУК в четири категории – акушер-гинеколог, акушерка, педиатър/неонатолог и родилно отделение. Родителите могат да гласуват за специалисти от различни медицински заведения.

Победителите в отделните категории на класацията „Специалистите, на които имам доверие“ ще бъдат обявени по време на третото специално онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ на 27 юни, което ще се излъчва на живо на сайта на Puls.bg.

Медийни партньори на класацията „Специалистите, на които имам доверие“ на Puls.bg са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama mia.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град