любими герои

Kid vs Kat

| 2010-01-28

Kid vs Kat

Kid vs Kat“ разказва историята за битката на 10-годишното момче Кууп и злият извънземен котарак Кат. Сестрата на Кууп - Мили осиновява уличната котка Кат, която се оказва зъл пришълец от друга планета. Той не само храни особено лоши чувства към Кууп, но и е решен да го заличи от лицето на земята. Войната е обявена и Кууп се опитва да докаже истинската същност на Кат, но никога не успява.

Кууп Бъртънбъргър (озвучаван от Ерин Матюс) - десетгодишно момче - още наричано "Момчето с котката", което осъзнава, че Кат е зъл. Той се опитва да не създава проблеми, но често бива унижен и пострадва, докато се опитва да докаже истината за Кат. Всички обвиняват Кууп за злините на котката - (все пак кой би обвинил малкото сладко котенце?). Най-добрия приятел на Кууп - Денис е единственият, който му вярва и му помага за да докаже истината.

Г-н Кат (озвучаван от Катлин Бар) - космическо извънземно, което изглежда като безкосместа котка от породата сфинкс (порода котки без козина). Кат е осиновен от сестрата на Кууп - Мили. Мрази Кууп и се опитва всячески да се отърве от него, макар и понякога двамата да се разбират. Понякога отваря космически портали и се опитва да занесе рибени скокливки на планетата си.

Мили Бъртънбъргър (озвучавана от Катлин Бар) - малката 6 годишна разглезена сестра на Кууп и собственичка на Г-н Кат. Тя е продавачка на Момичешките Бисквитки. Обича да пее. Понякога се случва почти да се хване в капаните на Кат за Кууп, но винаги остава непокътната. Тя обича Кат, но може да стане толкова шумна че целия град да я чуе. Баща и прави всичко, което тя му нареди.

Денис (озвучаван от Кати Уелзлък) - най-добрия приятел на Кууп и единствения, който му вярва, че Кат е извънземно. Той е голям фантазьор.

Бърт Бъртънбъргър (озвучаван от Тревър Деуал) - бащата на Кууп и Мили. Колкото и да е странно той го е страх от Старата Мънсън, защото като малък е бил хващан да и прави бели.

Старата госпожа Мънсън (озвучавана от Линда Сорънсън) - старица със сива коса и съседка на Кууп, Мили и Бърт Бъртанбъргър. Много обича своите градински гномове и ако нечия играчка попадне в двора и тя никога не излиза. Често казва: "Бъртанбъргър заради белите които прави Кууп". Има куче на име Грауър.

Лорн и Харли - приятели на Кууп. Те са децата с камерата. Те измислят прякора на Кууп - Момчето с котката, заради "страха му от котката на Мили".

Фийби - приятелката на Кууп, но той нея харесва. Има си котка на име Хъни Флъв.

Госпожица Бранигън е учителка на Кууп.

В България сериалът се излъчва по Disney Channel от 2009 г., дублиран на български. При дублажа заглавието е оставено в оригиналния си вид, вероятно по желание на дистрибуторите от Jetix Europe NV. Дублажът е на студио Медиа линк. Ролите се озвучават от артистите Маргарита Пехливанова, Вилма Карталска, Мими Йорданова и Александър Воронов.

Информацията изпрати Петя Николова.

Коментари
86 коментара

Петя Николова, 11 г.,

Публикувано на 28.01.2010

до редакцията:защо ми няма името?

От редакцията:Има ти го.

Петя Николова, 11 г.,

Публикувано на 28.01.2010

искате ли да ви пратя още информадия?до редакцията

От редакцията:Да.

Цвети Христова, 8 г.,

Публикувано на 28.01.2010

аз-детето е най-готинйя д.IDXJ

Криси , ,

Публикувано на 29.01.2010

Много са тъпиииии.Вече са ми банални.

клео н2о , ,

Публикувано на 29.01.2010

хей ти криси на теб всичко ти е тъпо първо н2о после кид върсъс кад е на теб какво ти харесва?

Петя Николова, 11 г.,

Публикувано на 29.01.2010

до редакцията:искате ли да Ви пратя епизодите от 3 сезон на х2о?

От редакцията:Да.

Мария Нанова, 9 г.,

Публикувано на 29.01.2010

Гледам го всяка вечер!

Антония Лупес, 21 г.,

Публикувано на 29.01.2010

Много готино!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ради Димова, 10 г.,

Публикувано на 29.01.2010

Филма ми харесва , защото е забавен и смешен . Интересен е .На мен ми харесват Кууп , Г-н Кат и Мили.

Хана Монтана , 17 г.,

Публикувано на 30.01.2010

Тъй като самата аз присъствах на правенето на филмчето,видъх същата информация в wikipedia. Браво на момичето,което дава информацията,но да я дава е безмислено,защото това го има в wikipedia.

Хана Монтана , 17 г.,

Публикувано на 30.01.2010

До редакцията: Кажете на Петя,да продължи да ви изпраща такива хубави статйй,от който може да се научи нещо за Дисни.Петя,благодаря за хубавите статйй,който даваш на сайта.

петя николова, 11 г.,

Публикувано на 30.01.2010

Хана Монтана 17г.,благодаря за подкрепата аз пращам на редакцията още за магьосниците от уевърли плейс и други интересни филмчета от дисни. Още веднъж благодаря за любезността

Мирела МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ГО И ГО ПУСНЕТЕ КАТО ИНФОРМАЦИЯ, 8 г.,

Публикувано на 30.01.2010

Много ти благодаря Петя.Ако може искам да те помоля да изпратиш още информация за напускането на Клеър Холт Ема.Ако имаш възможност и ако си научила нещо повече например в кой филм ще играе по коя програма и от колко часа и ако можеш да кажеш кога ще започне третия сезон на русалките или така нареченото H20 моляте кажи нещо за тези неща.Ако можеш да разбереш от някъде кажи нещо.Мисля че ще направиш всичко възможно за да разбереш за тези неща.БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.И ОТГОВОРИ.АКО НЯМАШ ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ОТГОВОРИ ЧЕ НЯМАШ ИНФОРМАЦИЯ.МОЛЯ ЗА ОТГОВОР.

Петя Николова, 11 г.,

Публикувано на 31.01.2010

Мирела,третият сезон се очаква да започнат да го пускат от януари 2010,но още не са.доколкото разбрах в третия сезон ема заминава за париж със семейството си.както знаете идва и бела новата русалка.на о-в Мако се случва нещо невероятно. от скалите му само на пълнолуние започва да тече вода и от тази вода излизат светкавици,които образуват водно пипело,което иска да хване русалките.в една серия то взе бела и за малко да я превърне във вода.също така и рики си има кафе построено от бащата на зейн.Сам е приятелката на бащата на клео и те се сгодяват. приятелят на бела се казва уил и той разбира,че бела е русалка. АКО НАУЧА ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ ВИ ПИША.

Хана Монтана , ,

Публикувано на 31.01.2010

До редакцията:на коя дата ще има h20 3 сезон по дисни чанел?

Мирела , 8 г.,

Публикувано на 31.01.2010

Благодаря ти Петя.Надявам се да си разбрала,че те подкрепям,защото не е толкова лесно да се открие такава информация.Аз съм нещо като твой почитател.Безкарайно съм ти благодарна.Извинявай ако съм те притеснила с толкова много информация за мен.Ако се сетиш за нещо пиши ми тук.За това или за нещо друго.Може да станем добри приятелки в интернета. НАДЯВАМ СЕ ДА СТАНЕМ ДОБРИ ПРИЯТЕЛКИ И ДА ОБМЕНЯМА ДОБРА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА В НАШИЯ ЖИВОТ И ЗА ТЕЗИ НЕЩА.ЗА ДЕТСКИТЕ ФИЛМЧЕТА И ЗА ДРУГИТЕ.И АКО МОЖЕШ ИЗВИНЯВАЙ ЧЕ ТЕ ПРЕТРУПВАМ С РАБОТА МОЛЯТЕ КАЖИ НЕЩО ЗА МАГЬОСНИЦИТЕ ОТ УЕЙВЪРЛИ ПЛЕЙС.БЛАГОДАРЯ ТИ ОТНОВО.И ЗНАЙ,ЧЕ НЕ ТИ СЕ ПОДМАЗВАМ,ПРОСТО ЗНАМ КАКВО ЗНАЧИ,ЗАЩОТО МНОГО ХОРА СА МЕ ПИТАЛИ ЗА НЕЩО.

Блум , ,

Публикувано на 31.01.2010

много сладко децко

Петя Николова, 11 г.,

Публикувано на 01.02.2010

Мирела, 8 г., Севлиево благодаря за милите думи и незнам как ще се запознаем,но може и да има начин. Аз пратих на редакцията много информация за още други детски гледани по дисни.надявам се скоро да побликуват тези информации и да зарадвам още много деца с нея. ОТНОВО ТИ БЛАГОДАРЯ.Ако решир да си пишем може да ми дадеш скайпа си ако имаш или по пощата на аз-детето. до редакцията:кога ще ПОБЛИКУВАТЕ и останалата много информация?

От редакцията:Не можем да кажем, но да знаете, че тук не може да си разменяте скайпове и пощи.

Мирела , 8 г.,

Публикувано на 02.02.2010

няма защо да ми благодариш ти заслужаваш това и още много повече ти зарадва много деца включително и мен но както казват редакторите не мога да оставя скайпа си но много ми се иска да го направя а и нямам поща знам че има и злонамерени хора ти не си от тях може да си пишем коментари тук при тази информацияи някой ден може да се видим защото имам леля на име румяна и когато и ходя на гости може да се видим опиши се с две думи за да те позная а аз ще направя същото коса тъмно руса на кичури очи синьо зелени външен вид пълничка това е всичко и ти може да дадеш същата информация коса очи външен вид благодаря

Петя Николова, 11 г.,

Публикувано на 05.02.2010

косата ми е черна очите също и аз като теб съм малко пълничка

Илиана Христова, 8 г.,

Публикувано на 05.02.2010

Това е най-готиното детско.Давай Кууп!!!!!

Васил Сиромахов, 7 г.,

Публикувано на 07.02.2010

много е яко това анимационно филмче

Дани Русев, 10 г.,

Публикувано на 10.02.2010

аз много харесвам kid vs kat

хана монтана , 17 г.,

Публикувано на 13.02.2010

здравейте аз съм хана монтана

juliana kostova, 10 г.,

Публикувано на 13.02.2010

Де да имаше тъкъв конкурс.Много ще се радвам.И щях да се вкюча веднага.

Джулияна Костова, 10 г.,

Публикувано на 13.02.2010

Мнагу важен въпрос.До редакцията:Дали ще има такъв конкурс.

От редакцията:Какъв конкурс?

Джулияна костова, 10 г.,

Публикувано на 13.02.2010

До редакцията:Конкур за Kid vs Kat.

От редакцията:Може и да направим.

Мирела , 8 г.,

Публикувано на 17.02.2010

здравей петя как си аз съм много добре и знай че винаги може да споделяш с мен реших малко да ти пиша но филма ми започна а и не се сещам за друго чао до скоро очаквам твоето писмо ако има нещо питай ме

Стела Достова, 10 г.,

Публикувано на 17.02.2010

ей тва детско е мноо яко голям успех има!!!!!!! винаги го следя!!!!!!!! харесвам гооо!!!!!!!!!!!!!: мноо е смешно!!!!!!!!

Ева–Мария Петканова, 10 г.,

Публикувано на 21.02.2010

Много харесвам това детско и съм гледала всички епизоди

Гери Захаринова, 10 г.,

Публикувано на 10.03.2010

аз и моята сестра винаги гледа ме Kid vs Kat и винаги се смеемтолкова много е яко Kid vs Kat е нашето яко децко !!

Блум Стела Флора , ,

Публикувано на 11.03.2010

Това е най-якото детско Което съм гледала! Много благодаря на тези които са го създали. Харесвам и Уинкс,и Хана Монтана, и Н2о,и Уич,Но Kid vs Kat Е направо СУПЕР!!!!!!

Диляна Георгиева, 9 г.,

Публикувано на 17.03.2010

тъпо ми е вече бе хора

Ашли Петрова, 9 г.,

Публикувано на 21.03.2010

хубаво е

Димана , 7 г.,

Публикувано на 24.03.2010

Не го гледам

Най- якото маце :), 11 г.,

Публикувано на 27.03.2010

Нааааааааааааааааааааааай- яката анимация на светаааааааааааа!!!

:) , ,

Публикувано на 27.03.2010

хи хи хи

Дидито , ,

Публикувано на 28.03.2010

наи наи наи наи наи якото филм4ееееееееееееееееееееееееее

ИВАН ДИМИТРОВ, 10 г.,

Публикувано на 29.03.2010

наи-гадното децко на света.Тези които си мислед че е хубаво значе,че са много-тъпи!!!!

Гергана Захаринова, 10 г.,

Публикувано на 06.04.2010

аз гледам Kid vs Kat с кака ми въпреки че съм на доскало и тряя да ставам в 7:00 а Kid vs Kat почва в 23 :30 и го гледаме с сестра ми ! :) кака ми е 18 год.. и го гледа :D е гат го хвани ! Kid vs Kat е номер 1 !

Петя Николова, 11 г.,

Публикувано на 08.04.2010

до редакцията:може ли да Ви пращам и различни детски филмчета-модни,състезания и др,

От редакцията:Може.

а с, 11 г.,

Публикувано на 11.04.2010

изкам да кажа на клео от х2о ,че не е клео защото тя не знае български

Тери , ,

Публикувано на 20.04.2010

До редакцията: Ще Ви предложа 2 филма-"Зак и Коди" и "Магьосниците от Уейвърли Плейс"

Ивелина Узунва, 9 г.,

Публикувано на 08.05.2010

kit vs katе доста палаво детско с извън земно което прилича на котка без козина

Росена , ,

Публикувано на 15.05.2010

много як филм

Мирела Николова, 9 г.,

Публикувано на 01.07.2010

здравей петя как си аз вече съм на девет а не на осем години спомни ли си коя съм аз съм момичето което те молеше за информаци за магьосниците от уейвърли плейс за клеър холт помниш че по рано си писахме тук и искам да продължим да го правим нека си пишем тук

Вики Бориславова, 9 г.,

Публикувано на 11.07.2010

този филм ми хареса

ivo komitov, 9 г.,

Публикувано на 18.08.2010

детското е яко гледам го джетикс

Йоана Ванева, 8 г.,

Публикувано на 06.09.2010

МНОГО ЯК КОМЕНТАР И МНОГО ЯКО ДЕТСКО ГЛЕДАМ ГО ВЕСЕКИ ДЕН

Иво Комитов, 10 г.,

Публикувано на 13.09.2010

децкото е суперррррррррррррррррррррррррр и аз съм на десет ката кууп

Василена: Тодорова:, ,

Публикувано на 22.11.2010

з 4думи много смешно и забавно.

мони пенева, 11 г.,

Публикувано на 20.03.2011

чудех се за тази Катлин Бар къде живее??? ако този който е изготвил информацията да ми каже че ми трябва моля Ви човек!!МОЛЯ!!!

Мони бонбони, 12 г.,

Публикувано на 23.03.2011

скъпа ре дакциьо,ще ми кажете ли повечко за Катлин Бар? аз съм сестрата на мони пенева и заедно се интересуваме от гн.кат!! молим Ви с най-голямо сърце!!

От редакцията: За нея знаем само, че озвучава Кот от филма Kid vs. Cat.

Мони бонбони, 12 г.,

Публикувано на 24.03.2011

а къде живеее???или и това не знаете а ти петя знаеш ли ???и от къде намираш тази информация?? аз много ама много обичам гн.кат и не разбирам защо сега му викат кот?!?!?даже кет звучи по добре нали??но ако не можете да отговорите на всички въпроси може само на първите. :)

Мони бонбони, 12 г.,

Публикувано на 24.03.2011

петя ти от къде си аз съм от провадия и там след 3 седмици ще има панаир.

Неизвестно име , ,

Публикувано на 08.05.2011

Втори сезон е по-хубав.Трябваше да напишат нещо и за Фиона,но аз мога да ви разкажа: Фиона е приятелката на Кууп,но Старата Мънсън е нейна пра-пра-пра-пра-пра баба и ги държи разделени.Естествено,Фиона е и пръв враг на Фийби.

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 25.08.2011

На мен ми направи впечатление че в повечето такива анимационни филми децата са само с баща! например в чикън литъл пиленцето (чикън литъл) има само баща също и с филмчето на Аладин там принцеса Жасмин също и ма само баща(султана) къде е майката???на малката русалка също!!! НЕЩО КОЕТО НЯМАТ МАЙКИТЕ ЧЕ ПОКАЗВАТ САМО БАЩИ ЛИ ИЛИ ПОКАЗВАТ ГЛУПОСТА НА БАЩИТЕ И ПОСЛЕ ТЕ СЕ ОПРАВЯТ И ГИ ЗАОБИЧВАТ КАТО МАЙКАТА ЛИ??? НЕЗНАМ

аляска корабйка, 10 г.,

Публикувано на 23.09.2011

много хубав филм" създаден е в канада№

мони бонбони, 11 г.,

Публикувано на 07.10.2011

ето на редакцията края на кид вс кат 2-ри сезон обаче е на анг така че ако го гледате и по дисни ченал да ми напишете името на епизода и ще го намеря и на бг. ето давам двете части на филма приятно гледане:)http://www.youtube.com/watch?v=G8TcXkwLFKI http://www.youtube.com/watch?v=imsCAYkjhQ0&feature=related

мони , 11 г.,

Публикувано на 11.10.2011

до редакцията хареса ли ви??

мони пенева , 11 г.,

Публикувано на 18.10.2011

ехо питах хареса ли ви отговор:?? пратете ми отговор моля

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 24.10.2011

вие от редакцията гледахте ли го у вас на вашия компютър и ако е да хареса ли ви ?? моля ви пратете ми отговор отдолу с черното дето го пращате

От редакцията: Да.

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 03.11.2011

очаквахте ли да свърши така??? кажете от редакцията!

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 08.11.2011

E,май сиговорим само аз и вие(от редакцията) ако ме разбирате затова моля пращайте ми отдолу отговор за да се разбираме и да си говорим! :)

ПОЛИНА ПЕНЕВА, 9 г.,

Публикувано на 02.12.2011

ЯКООООООООО

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 24.12.2011

скъпи редактори имам лоша новина даже две наскоро реших да проверя в интернет краяна на кид вс кат и.... клипът беше спрян то потребителя!! това ме съсипа а второто е още по лошо вече по дисниченал от 6:30 сутринта не не.... не дават кид вс кат:( вече няма от къде да го гледаме спряно е в нета спряно е и по телевизията! ИСТИНСКИ УЖАС!!!! трябва да се направи нещо за да си върнем обичания от всички сериял!!!помогнете като направим конкурс за най хубава рисункак по тема кид вс кат! какво мислите пратете ми отговор!

От редакцията: Мислим, че идеята ти е добра.

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 07.01.2012

радвам се но ще трябва да направим конкурса официален! някакви предложения?

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 13.01.2012

мога да ви дам мои рисунки искате ли?

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 14.01.2012

кажете де! дайте някакъв адрес и ще ви пратя рисунки ще кажа и на приятелите ми имам приятелка която е луда по кид вс кат! мога да кажа че е 2- рата луда по шоуто!мисля че се досещате коя е първата:D НАПИШЕТЕ МИ АДРЕСА НА ЧЕРНОТО ДЕТО ГО ПРАЩАТЕ(ОТГОВОРА)И ЩЕ ВИ ПРАТЯ НАЙ ХУБАВИТЕ РИСУНКИ! И ЩЕ СИ ВЪРНЕМ ШОУТО !!! ГОТОВИ!И О ПРАТЕТЕ МИ ОТГОВОР!!!

От редакцията: az-deteto@az-media.biz

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 14.01.2012

благодаря!бъдете готови да се сразите!:D

Мартин Янев, 11 г.,

Публикувано на 14.01.2012

А така Диме!!!

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 15.01.2012

а ха ха :D о мартине!!а и редакцията измислихте ли как ще направим конкурса официален пратете ми черно !!! важное всички деца да го видят!! вчера разглещах сайта ви и ми хрумна защо не направим реклама може би в квадратчето под менюто където пише "конкур супер витаминчо и другите там"""" под голямото зелено правоъгълно поле със Забава Наука Купон Хоби Конкурси Новини Песнички Поща сетихте ли се ?пратете ми черно да ли искате

От редакцията: Скоро ще го направим, ние знаем как.

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 17.01.2012

ок оставям го на вас а аз щерисувам и ще пращам на пощата ви !!

кики мики , 11 г.,

Публикувано на 29.01.2012

и дано да стане скоро аз веднага ще се включа!!!

ПОЛИНА ПЕНЕВА , 9 г.,

Публикувано на 31.01.2012

да супер посещавам сайта всеки ден и търся къде пише за новите конкурси!

Кууп Бъртанбъргар, 10 г.,

Публикувано на 06.03.2012

да глупави момичесшки историии

кат , ,

Публикувано на 08.03.2012

ей по внимателно не е глупаво! аз ще участвам кога ще е ?????

мони бонбони , 11 г.,

Публикувано на 08.03.2012

не е глупаво ще спасим кид вс кат!!! УРААА!!! САМО ТАКА ! :D

м , ,

Публикувано на 05.04.2012

От редакцията: Скоро ще го направим, ние знаем как. колко скоро?

От редакцията: За съжаление не можем да кажем, защото имаме разпределение на конкурсите. Но ще се постараем, да започне този месец.

СИМОНА КАРАМАЗОВА, 8 г.,

Публикувано на 05.04.2012

яко е и го гледам всеки ден не мога да се насмея защото е много смешно и есупер яко обичам ви

мони бонбони , 12 г.,

Публикувано на 16.04.2012

кога си го гледала след като го спряха още миналия месец???

Ники Бонев, 8 г.,

Публикувано на 17.04.2012

не е вярно минаха цели 2 г. от когато го спряха

мони бонбони , 12 г.,

Публикувано на 21.04.2012

охо ти колко ги направи!спряха го през декември

мони бонбони , 12 г.,

Публикувано на 22.05.2012

честито! да сте живи и здрави az-deteto! и още дълго да забавлявате децата както го правите и сега! и след 100 години пак да мога да ви чиститя!

deni nikolaeva jelqskova, 8 г.,

Публикувано на 07.03.2013

got e

ана ракова, 7 г.,

Публикувано на 12.07.2013

онази котка е много лоша и е таен агент

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град