любопитно

Начало | любопитно | BTS поставиха нов рекорд с песента си Dynamite

BTS поставиха нов рекорд с песента си Dynamite

Аз детето | 2020-08-25

BTS поставиха нов рекорд с песента си Dynamite

Корейската поп сензация BTS постави нов рекорд за най-много гледания на музикален клип в YouTube през първите 24 часа от издаването му. За първи път в историята на сайта за видеосподеляне клип е гледан над 100 милиона пъти само за 24 часа! Предишният рекордьор беше How You Like That на кейпоп групата BLACKPINK със своите 86,3 милиона гледания за първите 24 часа, когато клипът беше пуснат през юни.

Песента, която е и първата на английски език на най-популярната южнокорейска група BTS, е номер едно по сваляне от iTunes в 104 държави. Много вероятно в петък ще оглави и британските класации за сингъл парчета.

Dynamite е първият сингъл на k-pop певците, изпълнен изцяло на английски. Той бе представен като опит да приповдигнат духа на почитателите си и на всички хора след трудните месеци на борбата с коронавируса. Парчето е написано от Дейв Стюарт и Джесика Агомбар, работили съвместно за хит на Jonas Brothers. Битката с Blackpink за рекорди обаче продължава, като в петък момичетата пускат сингъла Ice Cream заедно със Селена Гомес.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град